Yeryüzü Doktorları Kurban Bayramına gün sayıyor

Bu yıl kurban operasyonlarını hem yurt içinde hem yurt dışında gerçekleştirecek olan Yeryüzü Doktorları, Kurban Bayramı için gün sayıyor.

Yeryüzü Doktorları Kurban Bayramına gün sayıyor
Yeryüzü Doktorları Kurban Bayramına gün sayıyor
GİRİŞ 19.06.2023 10:16 GÜNCELLEME 19.06.2023 10:16

Bağışçılarının kurban vekaletleri ile operasyonlarını 17 ülkede gerçekleştirmeyi planlayan dernek, aynı zamanda Türkiye’den Çad’a götürdüğü gönüllü ekipleriyle sağlık hizmeti verecek.

Kurban faaliyetlerini “Yeryüzünün Şifası Kurban Bağışı” adlı kampanyası ile duyuran Yeryüzü Doktorları, bu kapsamda Afganistan’dan Kosova’ya, Kazakistan’dan Çad’a kadar dünyanın muhtelif coğrafyalarına ulaşacak. 18 yıldır olduğu gibi bu yıl da açlık sınırında yaşayan on binlerce insanla bayramın sevincini paylaşacak.

Depremin ilk gününden beri depremzedelerin yaralarını sarmak için gerek sağlık hizmeti gerek psikososyal destek çalışmaları yürüten dernek, bölgeyi bayramda da yalnız bırakmayacak. Yurt içi kurban kesim işlemleri ile deprem bölgesi başta olmak üzere ülkemiz genelinde ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtımı yapacak.

İslami usul ve kurallara uygun olarak kurban operasyonları gerçekleştiren Yeryüzü Doktorları, bağışlarını web sitesinden online olarak, bankalar üzerinden, tele bağış yöntemiyle ya da elden almaya devam ediyor.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz