AK Partili vekilden LGBT tepkisi! 'Bu rezilliğe derhal son verin'

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Barosu'nun LGBT etkinliğine tepki göstererek "Adaleti temsil eden kamu niteliğindeki kurumun bu rezilliğe derhal son vermesi gerekmektedir" dedi.

AK Partili vekilden LGBT tepkisi! 'Bu rezilliğe derhal son verin'
AK Partili vekilden LGBT tepkisi! 'Bu rezilliğe derhal son verin'
GİRİŞ 19.06.2023 17:09 GÜNCELLEME 19.06.2023 17:13
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Barosu'nun 'Onur Haftası' adı altında düzenleyecek LGBT etkinlikleri desteklemesine sert tepki gösterdi. LGBT programlarının aile yapısına dinamit döşediğini belirten Çankırı, İzmir Barosu'nun ideolojik yorumlarla değil Anayasa'ya göre hareket etmesi gerektiğini söyledi.

'İZMİR BARO'SUNUN NEYE VE KİME HİZMET ETTİĞİNİ BİLİYORUZ'

Açıklamasında LGBT ve uzantılarının bir kimlik mücadelesi olmadığını altını çizen AK Partili isim "Bu kadını değersizleştiren, gelenek ve göreneklerimizi acizleştiren, en kutsalımız olan aile yapısını zedeleyen birincil sebeptir. Bunu özgürlükle bağdaştıran ve destekleyenler bugün gençlerin geldiği noktadaki cinsiyetsizleştirme politikasını güçlendirmekten başka bir şey yapmamaktadırlar. Bu, klinik olarak tanısı konulmuş bir rahatsızlıktır. Tedavisi de hormonal anlamda mümkündür. Ancak bunu reddetmek sağlıklı bir zihniyet değildir. Bunun adı da ötekileştirilmek hiç değildir. İzmir Barosu'nun neye ve kime hizmet ettiğini bilmekteyiz. Adaleti temsil eden kamu niteliğindeki bir kurumun bu rezilliğe derhal son vermesi gerekmektedir. Zira bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde diğer barolarda olduğu gibi İzmir Barosu da ideolojik yorumlarıyla değil Anayasa ve yasalara göre yönetilmektedir." dedi. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 16
  • Ne zaman 10 ay önce Şikayet Et
    azgın azınlıktan ne zaman hesap sorulacak? geciktikçe daha da azıyorlar....
    Cevapla
  • Ankara06 10 ay önce Şikayet Et
    Siz hükümet degilmisiniz ya yok tabipler birliği yok barolar birliği yok mimarlar birliği.yasaklayın kardeşim rusya gibi olsun bitsin.
    Cevapla
  • Abdullah 10 ay önce Şikayet Et
    "Kimin Lût kavminin sapık işini yaptığını görürseniz, fâili de mefûlü de öldürün." Hz. Muhammed (SAV)
    Cevapla
  • İnşallah olur 10 ay önce Şikayet Et
    Öldüremeyiz, gücümüz yetmez. Ama başımızdakilere sesimizi, figanımızı, çocuklarımızla ilgili endişemizi, korkumuzu bir duyurabilsek. Abdurrahman Dilipak ıslah edilirse belki sıra ona da gelebilir inşallah.
    Cevapla
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    bu durumdaki herkesin derhal hasta teşhisiyle tedavilerine başlanmalıdır...bunların normal insanlar gibi görülmesi asla kabul edilemez..bu durum ağır ruhsal hastalık durumudur...ne gerekiyorsa ,iğne ilaç uyutma tecrit birebir terapi vs...tedavileri yapılmalıdır...ve kesinlikle tedavisiz olarak toplumda normal görülmemelidirler...
    Cevapla
  • Kadir Korkmaz 10 ay önce Şikayet Et
    hele şükür yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'in 'Refah' oyununda yeni perde! Beyaz Saray: İsrail savunmasız...
28 Şubat'ın 'kocayan' baş mimarı Çetin Doğan çıkar çıkmaz meydan okumaya kalktı!