Terör örgütü üyesi çıkan İBB çalışanı hakkında karar

İstanbul'da terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan İBB çalışanı Şafak Duran'ın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Duran'ı 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Terör örgütü üyesi çıkan İBB çalışanı hakkında karar
Terör örgütü üyesi çıkan İBB çalışanı hakkında karar
GİRİŞ 20.06.2023 17:17 GÜNCELLEME 20.06.2023 17:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde sosyal hizmet uzmanı olarak görev yaparken, terör örgütü PKK üyeleriyle silahlı fotoğrafları çıktığı iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan Şafak Duran'ın davasında karar çıktı.

Mahkeme, sanık Duran’ı örgüt üyeliği sabit görüldüğü gerekçesiyle 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Duran'ın tutukluluğunun devamına hükmedildi.

İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Şafak Duran ve avukatları hazır bulundu. Duruşma savcısı önceki duruşmada 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan Duran'ın 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması yönünde verdiği mütalaayı tekrarladı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    İBB başkanına da alın içeri yapanda yaptıranda aynıdır
    Cevapla
  • memo can 1 yıl önce Şikayet Et
    e IBB görevinden alinmali cünkü o aldi onu ise
    Cevapla
  • Karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Papazoglu ne kadar hain varsa işe aldı çünkü hdpkk ya söz verdi ,soruşturma açılıp hapse atılmalıdır, hala papazogluna inan var
    Cevapla
  • Hehe 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye tavandan 10 yil degilde 7,6 ay anlayamıyorum. Ödüllü ceza .
    Cevapla
  • idris 1 yıl önce Şikayet Et
    yok canım terör den ceza almamıştır :))). terörle ilgisi olanları işe alanları da terörden yargılanması gerekir. onlarda destek vermiş oluyorlar. Kim olursa olsun cezalandırılmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma saatlerinde zirveye oynuyor! Türkiye kaçıncı sırada?
Son ses PKK propaganda şarkısı açarak yolda ilerleyen kadına tepki