Kanser ilacı çetesine bir kurban daha!

İstanbul’da kemoterapi tedavisi alan Özkan K. saçlarının dökülmemesinden şüphelendi. Özkan K. ilaç yerine su verildiğini öğrendi.

GİRİŞ 21.06.2023 07:21 GÜNCELLEME 21.06.2023 10:21
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İstanbul'da bulunan bir hastanede testis kanseri tedavisi gören hastaya da kanser ilacı yerine su verildiği ortaya çıktı.

Özcan K. isimli vatandaş 2021'den beri hastanenin Onkoloji bölümünde testis semimom kanseri tedavisi kapsamında kemoterapi görüyordu. Yapılan tedavi sonrası Mayıs 2022'de yapılan tetkiklerde, hastanın karın bölgesinde 2.5 santimetrelik kitle tespit edildi. 2 Temmuz günü ameliyat olan ve karnındaki kitleden kurtulan Özcan K.'nin 2 kür daha kemoterapi alması kararlaştırıldı.

Özcan K., 2 kür kemoterapi almasına rağmen saç ya da kaş döküntüsü yaşamadı. Üstüne üstlük bir de geçtiğimiz mart ayında hastanede kanser hastalarına kemoterapi yerine su enjekte eden 5 kişinin yakalanması şüphelerini artırdı. Şüphelilerin fiyatları 10 bin ile 90 bin lira arasında değişen kanser ilaçlarını eczanelere ve ecza depolarına sattığı ortaya çıktı.

Özcan K. bunun üzerine daha önce farklı kanser hastalarına sahte reçete yazıldığını ortaya çıkaran "Dedektif Profesör" olarak bilinen Prof. Dr. Sezai Vatansever'e gitti. Vatansever, hastasına kemoterapi tedavisi görmediğini, 8.5 santimetrelik yeni bir kitlenin vücudunda yer edindiğini söyledi. Yapılan araştırmada Özcan K.'nin de kemoterapi yerine vücuduna su enjekte edildiği ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Özkan K. operasyonda yakalanan 5 kişiden şikâyetçi oldu. Özkan K., yeniden ameliyat olup olmayacağının da belli olmadığını vurguladığı dilekçede, hastanedeki sorumluların "adam öldürmeye teşebbüs" suçunu işlediklerini söyleyerek cezalandırılmalarını talep etti.

KAYNAK: SABAH / ATAKAN IRMAK
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bu coğrafyada devlet kimseye güvenmemeli ..can yakıcı caza ve denetim olmalı ...1000 dolara anasını babasını vatanını satıp ABD ve Almanya ya kaçacak binlerce namussuz var..normal bunlar
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar katil
    Cevapla
  • Akıncı 10 ay önce Şikayet Et
    Dünyada en vicdanlı millet türkler. Dünyada en vicdansız millet yine Türkler. Bunların cezaları bu kadar az olduğu sürece bu işker son bulmaz
    Cevapla
  • Mahmut 10 ay önce Şikayet Et
    Maalesef ülkemizde adalet sistemi çökmüş durumda ileride en iyi suç işleme ödülleri dağıtılırsa şaşırmam. bataklığı kurutmadan sivrisinekler ile mücadele olmaz hele birde ilaç yerine su sıkılıyorsa...
    Cevapla
  • Vurucu 10 ay önce Şikayet Et
    bu hastane ve o dr ları ifşa edinki vatandaş da bilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması