Bakan Güler'den Erdoğan-Barzani görüşmesi sonrası dikkat çeken açıklama!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Erdoğan-Barzani görüşmesi ile ilgili "Terörle mücadelemiz aynı şekilde devam edecek. Dünkü görüşmenin olumlu sonuçları olacak." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 21.06.2023 12:18 GÜNCELLEME 21.06.2023 13:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabulünün terörle mücadeleye etkisine ilişkin, "Mutlaka olacak. İşbirliğimizi geliştireceğiz, sonunda olumlu sonuçları olacak." dedi.

Güler, AK Parti Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin terörle mücadeledeki son duruma ilişkin sorusu üzerine Güler, "Terörle mücadelemiz aynı şekilde artan bir şiddet ve kararlılıkla devam ediyor." diye konuştu.

Aynı gazetecinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, IKBY Başbakanı Barzani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ettiğini hatırlatarak, "Bu görüşmenin terörle mücadeleye etkisi olacak mı?" sorusuna Bakan Güler, "Mutlaka olacak. İşbirliğimizi geliştireceğiz, sonunda olumlu sonuçları olacak." yanıtını verdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Deli dumrul 10 ay önce Şikayet Et
    Musul Kerkük mutlak surette alınmalı alınacakta...
    Cevapla
  • bübü 10 ay önce Şikayet Et
    ulan harbi adamsınız gelenler ne yapacagını şaşırıyor otururken bile tribe giriyorlar helal olsun reise
    Cevapla
  • Sakin 10 ay önce Şikayet Et
    Her anlaşma her yakın ilişki biraz daha yabancı ülkemize girmesine sebep oluyor. Bu yumuşak yüz bizi çileden çıkarıyor Yaşam kalitemiz sıfıra iniyor. KK gibi birisi sizin şansınızdı bunu hiç aklınızdan çıkartmayın.
    Cevapla
  • Alparslan66 10 ay önce Şikayet Et
    Yav ırakda Kürdistan’ı tanıyorsunuzda Suriye’de niye tanımıyorsunuz anlamadım ? Barzani’de maşallah her ay Türkiye’de cumhurbaşkanımızla iyi dost o zaman bu dostluğa yakışanı yapmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı