Avukat çifte bıçak ve taşla saldıran 3 şüpheliden 2’si tutuklandı

Bursa’da velayet davasında çocuğu teslim almak için giden avukat çift, çocuğu vermek istemeyen ailenin taşlı ve bıçaklı saldırısına uğradı. 3 şüpheliden çocuğun baba ve amcası çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Avukat çifte bıçak ve taşla saldıran 3 şüpheliden 2’si tutuklandı
Avukat çifte bıçak ve taşla saldıran 3 şüpheliden 2’si tutuklandı
GİRİŞ 21.06.2023 23:33 GÜNCELLEME 21.06.2023 23:34
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Avukat Kübra Kanalcı (25) ile eşi avukat Muharrem Kanalcı (27) velayet davasında çocuğu teslim almaya gittikleri sırada, çocuğu vermek istemeyen ailenin saldırısına uğradı.

Şüphelilerin araca ve avukat çifte, bıçak ve taşla saldırı anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Aleyna Kübra Kanalcı ile eşi avukat Muharrem Kanalcı tedavilerinin ardından polis merkezine giderek şikayetçi olurken, şüpheliler Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Demirtaş Polis Merkezi ekiplerince kasten yaralama, mala zarar verme çocuğun kaçırılması, alıkonulması ve görevi yaptırmamak suçundan gözaltına alındı.

Emniyette ifadesi alınan şüpheli K.E., M.E., S.E. işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyede sevk edildi. Çıkarıldığı hakimlikçe çocuğun babası K.E. ve amcası M.E. tutuklanırken, S.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • 777 10 ay önce Şikayet Et
    Adamlar acaba tahrik edilmiş mi? insan böyle durduk yere sonrasında başının belaya gireceğini bildiği halde çıldıramaz.
    Cevapla
  • Hakan 10 ay önce Şikayet Et
    Bir hakim olarak avukat kadar korunma istiyorum
    Cevapla
  • MUSTAFA 10 ay önce Şikayet Et
    arabanın içinde avukat olmasaydı tutuklanmazlardı...nasıl bir adalet yaaaaaaa
    Cevapla
  • Hatice Kübra 10 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın kanunları Allah'ın indirdiği hüküm ve karınları dururken niye insan yapan beşeri ideoloji ve kanunlar Allah'tan daha güzel yüküm kim verebilir Allah'tan başka hüküm ve kanun verdikleri zaman bak ortalık nasıl karışıyor
    Cevapla
  • Bir Dost 10 ay önce Şikayet Et
    Hukukçular, kendilerine saldırı olduğunda hiç affetmiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü