Bakan Koca'dan Kurban Bayramı açıklaması: Görev başındayız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı tatili boyunca acil durumlara en kısa sürede müdahale etmek amacıyla çevre yolu bağlantı noktalarında sağlık ekiplerinin görev başında bulunacağını açıkladı.

Bakan Koca'dan Kurban Bayramı açıklaması: Görev başındayız
Bakan Koca'dan Kurban Bayramı açıklaması: Görev başındayız
GİRİŞ 24.06.2023 00:58 GÜNCELLEME 24.06.2023 00:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı'na kısa süre kala, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere, ülke genelinde çevre yolu bağlantı noktalarında acil durumlara en kısa sürede müdahale etmek amacıyla helikopter ve acil yardım ambulansları, UMKE timleri ve motorize ekiplerimizle biz görev başındayız. Kaza riskine karşı lütfen dikkatli olun. İyi bayramlar." sözlerini kaydetti.

Tatil süresince İstanbul, Ankara ve İzmir'de trafiğin yoğun olduğu noktalarda da tedbir alınacağını belirten Bakan Koca, görev başındaki sağlık ekiplerinin görüntülerini paylaştı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ahmet Yılmaz 10 ay önce Şikayet Et
    Hangi görev? Haseki hastanesi tadilatta, Cerrahpaşa tıp tadilatta, Samatya SSK tadilatta....ne kaldı birtek çapa tıp fakültesi hastanesi....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!