Fatih'te İETT şoförü başka bir İETT şoförüne baltayla saldırdı

Fatih''te İETT'ye bağlı özel halk otobüsü şoförü aynasına çarptığını öne sürdüğü İETT şoförüne baltayla saldırdı. Saldırganı yolcular sakinleştirmeye çalışırken taraflar ifadeleri alınmak üzere Emniyete götürüldü.

GİRİŞ 25.06.2023 11:43 GÜNCELLEME 25.06.2023 15:37
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay, bugün sabah saatlerinde Fatih Millet Caddesi'nde meydan geldi. İddiaya göre, 34 NL 7518 plakalı otobüsü kullanan İETT şoförü  cadde üzerinde ilerlerken 34 HO 1844 plakalı  İETT'ye bağlı özel halk otobüsünün aynasına çarptı. Otobüsün aynasına çarpılmasına sinirlenen İETT'ye bağlı özel halk otobüsü şoförü, aracından aldığı baltayla İETT otobüsü şoförüne saldırdı. Baltayla otobüsün camını ve aynasını kıran şoförü yolcular sakinleştirmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ifadeleri alınmak üzere karakola götürürken, otobüsler yetkililer tarafından olay yerinden çekildi. İBB'den yapılan açıklamada, "İETT aracımıza saldırıda bulunan Özel Halk Otobüsü şoförünün sertifikası iptal edilerek, taşımacılık hizmetinden uzaklaştırılmıştır. Kurumumuzca ve adli makamlarca konu takip edilmektedir" denildi. Konuyla ilgili adli süreç başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 19
  • asıl yorum 10 ay önce Şikayet Et
    Levye olsa amenna dimi:)
    Cevapla
  • boş lafcı 10 ay önce Şikayet Et
    beyzbol takımı olmamasına rağmen dünyanın en çok beyzbol sopası satılan ülkede buna şaşırmamak gerek
    Cevapla
  • zafer gülten 10 ay önce Şikayet Et
    demek odun kesmeye gider gibi yanında balta taşıyor,yani bi durum olursa baltayla karşılık verecek.öyle ya baltanın otobüste işi ne,bir tamir aracı değil,çekiç ,balyoz olsa kapı neyin sıkıştımı lazım olur diyecem,ama baltayı ne yapacak otobüste.
    Cevapla
  • hakan 10 ay önce Şikayet Et
    medeniyetsiz, cahil, saldirgan, vahsi, terbiyesiz o kadar cok varki, bu milletin ici curumeye baslamis. muassir medeniyetler seviyesine asla cikamayacak bir ulke vesselam.
    Cevapla
  • Sultangazili 10 ay önce Şikayet Et
    Yuh artık diyeceğiniz bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. İETT nasıl bir duruma getirildi ki benim her gün kullandığım Arnavutköy Haraççı guzerhında şoför bey otobüsü mahallede kenara çekip milletin bahçesindeki kayısıyı sahibinden izinsiz yerden aldığı bir çubukla yolmaya gitti üstelik otobüste 5 kişiydik hepsi şok geçirdi. Adam rezil olmasın diye haber sitelerine vermedim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail, Kudüs şehidi Hasan Saklanan’ın naaşına ne yaptı? Haber7 yakınlarına ulaştı
Antalya'da mayıs ayında kar sürprizi