İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 2 suç makinesi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan 2 suç makinesinin yakalandığını duyurdu.

GİRİŞ 26.06.2023 15:13 GÜNCELLEME 26.06.2023 17:15
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, suç örgütlerine yönelik devam eden operasyonlar neticesinde kırmızı bültenle aranan 2 suçlunun yakalandığı haberini verdi.

TOPLAM 34 KİŞİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle: 

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüzce, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde MASAK’la işbirliği içerisinde gerçekleştirilen Operasyonda; 2'si Interpol Kırmızı Bültenle Aranan olmak üzere toplam 34 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Ankara, İzmir, Aydın, Muğla, Isparta ve Konya'da icra edilen operasyonda muhtelif miktarda uyuşturucu madde, uyuşturucu ticaretinden elde edilen nakit para, çok sayıda kripto telefon, birçok ülkeye ait sahte pasaport, kimlik kartı, tabanca ve fişek ele geçirilmiştir.

İstanbul Emniyet'imizin kahraman polislerini ve MASAK ekibini yürekten kutluyorum. Zehir tacirleriyle, suç ve suçlularla mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz.


ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • ..... 10 ay önce Şikayet Et
    Güzel kardeşlerim siz daha anlamadınız bu iş böyle bitmez sizin çocuklarınız bu okullarda lâik sistemi öğreniyorlar yarın bunlar hakim olacak devir dönsün.. siz ne zaman medreselere dönüp dini ve fenni ilimlere öğretir öğrenirsiniz o zam n toplum düzelir herkes diz çöker daha çok ağlarsınız .
    Cevapla
  • Saadettin 10 ay önce Şikayet Et
    Sokak ortasında uyuşturucu içiyorlar ne fayda verir ki
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Neden yakalanıyor. Çatışmada geberdi deyin.
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 10 ay önce Şikayet Et
    Yakalamak önemli eyvallah ama hakimler iki gün sonra iyi hâl, hafifletici sebep, vs diye dışarı salıyor ceza kanunu uygulanmalı hakimlere kanaat kullanma sınırlandırılmalı
    Cevapla
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    uyuşturucu tacirlerine idam gelmeden bunlar bitmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."