Rus turistlerden skandal: Şaka yapmak istemişler!

Antalya'da Rus vatandaşın denizde kaybolduğu ihbarı üzerine Sahil Güvenlik ekipleri hareke geçti. Denizden yapılan aramalarda boğulan her hangi bir kişiye rastlanılmazken, Rus turistlerin şaka yapmak bu yola başvurdukları ortaya çıktı.

GİRİŞ 27.06.2023 12:46 GÜNCELLEME 27.06.2023 16:20
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde gerçekleşen olay, dün saat 16.00 sıralarında Koru Sahili’nde meydana geldi. 30-35 yaşları arasında kimlikleri belirlenemeyen Rus uyruklu erkek turist, sahilde bulunan vatandaşların yanına gelerek kız arkadaşının denize girdikten sonra bir daha çıkmadığını iddia etti.

Sahildeki vatandaşlar durumu bölgede bulunan işletme sahibine ve polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevredekilerin verdiği bilgiler doğrultusunda Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri dalgıç ve zodyak botla arama çalışması başlattı. Sağlık ekipleri ve ambulansın da hazırda beklediği aramalarda denizde boğulma vakasına rastlanmadı.

“ŞAKA YAPMAK İSTEMİŞLER" 

Olayın yaşandığı bölgedeki işletmenin sahibi Fatih Özel, “Arkadaşlar boğulma tehlikesi olduğunu söyledi. Bir tane Rus’un karısını kaybettiğini, bizim restoranın 100-150 metre ilerisinde kalenin dibindeki açıklarda eşinin kaybolduğunu söylediler. Biz de gittik ilgilendik ama çiftler bir birlerine şaka yapmışlar. Gelen polis arkadaşlar da şaka yapıldığından dolayı gerekli cezayı yazdılar. Ama böyle şeyleri yapmamak gerekiyor. Bütün herkes telaş ve panik içinde. 2 tane Rus vatandaşın yaptığı şaka yüzünden bu kadar ekip harekete geçti” dedi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar da bizim kilere benzemeye başlamışlar...
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Hemen sınır dışı edilmeli. Şaka değil gerçekten.
    Cevapla
  • Enes 10 ay önce Şikayet Et
    Cezayi kessen nolacak odemeden ulkelerine gidecekler . Yatiracaksin falakaya bak bir daha yapabiliyorlar mi
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    yalan ihbar cezalandırılsın
    Cevapla
  • YILDIZ 10 ay önce Şikayet Et
    bunlara yalancı çoban hikayesini anlatan olmamış anlaşılan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası