AK Partili Hamza Dağ'dan Merdan Yanardağ'a destek veren Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Merdan Yanardağ'ın serbest bırakılmasını isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, “Merdan Yanardağ da terör örgütü elebaşını öven bir şüphelidir." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 27.06.2023 23:53 GÜNCELLEME 27.06.2023 23:57
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, geçtiğimiz günlerde bebek katili Abdullah Öcalan'a övgüler dizmişti. "Suçu ve Suçluyu Övme" ve "Terör Örgütü Propagandası Yapmak" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan CHP'li Yanardağ, bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KILIÇDAROĞLU, TERÖR DESTEKÇİSİ YANARDAĞ'IN ARKASINDA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise teröristbaşına övgüler dizen Merdan Yanardağ'a destek verdi. "Bu yanlıştan derhal dönülmeli, Merdan Yanardağ serbest bırakılmalıdır" sözlerini sarf ederek kamuoyunda büyük tepki topladı.

AK PARTİLİ HAMZA DAĞ'DAN CHP LİDERİNE TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı savunan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dağ, "Bebek katili PKK elebaşı Abdullah Öcalan terör suçlusudur, binlerce şehidimizin kanı elinde olan bir katildir, teröristtir. Merdan Yanardağ da terör örgütü elebaşını öven bir şüphelidir. Yanardağ'ın yaptığı ne basın ne de ifade özgürlüğüdür.

Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Yanardağ'ı savunmak için 'Terör örgütü liderini övmeyi ifade özgürlüğü kisvesinde normalleştirme' yarışına giren siyasetçiler, milletimizin hassasiyetlerini görmezden gelen saygısızca bir ahval içindedir. 'Seçim kazanamama gerekçesi' arayanlar, sadece bu olaydaki tutumlarının bile toplum nezdindeki karşılığını görseler, arayışlarına devam etmelerine gerek kalmazdı." ifadelerini kullandı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 136
  • Vatansever emekli 10 ay önce Şikayet Et
    Amacınız bu olmasada Aponun artis gibi resimlerini basmanızda ona destek olmaktadır.
    Cevapla
  • Mevlüt Aykılıç 10 ay önce Şikayet Et
    Kader onu chp ye genel müdür yaptı.Kandil' de terör baronu da olabilirdi ‼️
    Cevapla
  • akinaslan 10 ay önce Şikayet Et
    kemal de pkk lı, onuda alın içeri
    Cevapla
  • Serkan van 10 ay önce Şikayet Et
    Kk oğlu sen hayata bir kazmaya sap olamazsın bu kafayla sen bu ülkeyi yoneteceksin çok beklersin 40 bin insan şehir oldu çocuklar yetim kaldı kadınlar dul kaldı anaların içi yanıyor sen sebep olanlara destek ol
    Cevapla
  • Kral 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın ince söylemişti zaten adamın sihalar ihalar için söylediği saçma sapan tam emperyalizm ağzıyla konuşması tabiki bir hesabı olacaktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu