Türk Kızılay, Türkiye ve 21 ülkede kurban eti dağıtmaya başladı

Türk Kızılay, Türkiye ve 21 ülkede vekaletle kurban kesimine ve kurban eti dağıtmaya başladı.

Türk Kızılay, Türkiye ve 21 ülkede kurban eti dağıtmaya başladı
Türk Kızılay, Türkiye ve 21 ülkede kurban eti dağıtmaya başladı
GİRİŞ 28.06.2023 12:59 GÜNCELLEME 28.06.2023 12:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk Kızılaydan yapılan açıklamaya göre, "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla bu yıl Türkiye ve 21 ülkede vekaletle kurban organizasyonu yapılıyor.

Kesim işlemleriyle ilgili bağışçılara SMS veya mail yoluyla bilgi veren Kızılay, kurban etlerini ikişer kilogramlık paketler halinde öncelikle deprem bölgesindeki afetzedelere ulaştırıyor.

Kızılay, kurban etlerinin bir bölümünü ise her yıl olduğu gibi bu yıl da kavurma ve kıyma konservesi haline getirerek yıl boyunca ihtiyaç anında dağıtacak.

Bayramın ilk gününde Türkiye ve 21 ülkede başlayan vekaletle kurban organizasyonu, Kurban Bayramı'nın üçüncü gününe kadar devam edecek.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Vatan 9 ay önce Şikayet Et
    Allah herkesin kurbanını kabul eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi