Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan tepki: Aşağılık eylem...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Mübarek Kurban Bayramı’nda İsveç’te yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik yapılan aşağılık eyleme onay verilmesini şiddetle lanetliyorum” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan tepki: Aşağılık eylem...
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan tepki: Aşağılık eylem...
GİRİŞ 29.06.2023 00:28 GÜNCELLEME 29.06.2023 00:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsveç makamlarının cami önünde Kur’an-ı Kerim yakmak için yapılan başvuruya onay vermesini lanetledi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Mübarek Kurban Bayramı’nda İsveç’te yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik yapılan aşağılık eyleme onay verilmesini şiddetle lanetliyorum. İsveç ve batılı ülkeleri; Müslümanlara, toplumsal barışa ve insanlığa düşman olan bu hastalıklı zihniyeti koruma altına almaktan vazgeçmeye davet ediyor, olayların faillerine yönelik somut yaptırımların hayata geçirilmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    İslam sünyası nerde haydi hep birlikte ayağa kalkın lanetlemek olmuyorbu işler suç işle uyarıda bulun bunun gibi bişey ceza kesmesiğin sürece bu böyle devam edecek
    Cevapla
  • yurdum 10 ay önce Şikayet Et
    Onlar Kur-an'ın cismini yok sayıyorlar, sizse Kur-an'ın hükümlerini yok sayıyorsunuz.
    Cevapla
  • Dersimli 10 ay önce Şikayet Et
    Biz neden hep lanetleyip şiddetle kınamakla geçiştiriyoruz iyi de bu lanet olasıcılara neden anlayacağı dilden ders vermiyor şu yeryüzünde ki Ümmet.
    Cevapla
  • Serkan 10 ay önce Şikayet Et
    Şu İslam'a hakaret eden haytap derneğimidir ne zıkkımdır onlarada bir çift sözünüz olacak mı. Uzaklara sallamak kolay ama içeride de azılı kâfirler var!
    Cevapla
  • Suat 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkanım Recep Tayyip Erdoğan bey tek yapacağınız şey Macaristan gibi yıl sonuna kadar İsveç in üyelik görüşmeleri ni askı ya almak onlara iyi bir ders olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız