Oyuncu Tolga Karel Tunç Soyer'i topa tuttu

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karakteriyle tanınan Tolga Karel, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi.

Oyuncu Tolga Karel Tunç Soyer'i topa tuttu
Oyuncu Tolga Karel Tunç Soyer'i topa tuttu
GİRİŞ 29.06.2023 21:16 GÜNCELLEME 29.06.2023 21:16
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karakteriyle tanınan Tolga Karel, 2017 yılında ABD'ye yerleşti. Tır şoförlüğü yapan ve sonrasında kendi lojistik firmasını da kuran eski oyuncu sosyal medyada Türkiye'ye dair paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

ŞİMDİ DE TUNÇ SOYER'E TEPKİ GÖSTERDİ

Seçim sürecinde yaptığı paylaşımlarla ve Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırmasıyla da gündem olan Tolga Karel'in hedefinde bu sefer de İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer vardı.

Karel paylaşımında "Tunç Bey yıllar önce can İzmir'e gemiler gelirdi muhteşem bir turizm bölgesiydi en son gittiğimde Alsancak'ta ipsiz sapsız tipler, işyeri önlerindeki çığırtkanlar, seyyar satıcılar, 8/15 yaş erkek yankesiciler ve telefon hırsızları ve tabii ki çimler bölgesini mesken tutan alkolikler... Benim özlediğim İzmir bu değil" diyerek sitem etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • HAKAN'IN FİKRİ 9 ay önce Şikayet Et
    adam doğru söylüyor eline şarap alan bira alan sokaklarda banklarda parklarda rezil bir şekilde ortalık sarhoş dolu insan ailesi ile bir parka dahi gidemiyor İzmir'de artık iyicene yoldançıktı izmir
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    izmire çok bile
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    ülkeyi mülteci çöplüğüne çevirenlerede laf söyleyin. ikiside aynısının laciverti
    Cevapla
  • Cenk Emre 9 ay önce Şikayet Et
    Di mi? Oysa ki güzel ülkemde mülteciler yokken ne yankesiciler, ne ipsiz sapsız kişiler, ne hırsızlar vardı. Hiç asayiş olayı olmazdı. Gül gibi yaşayıp giderdik.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    izmir chp no problem hersey cok yahşi
    Cevapla
  • Misafir 29 9 ay önce Şikayet Et
    Bol bol heykel yapın ki heykeltraşlar para kazansın, onlar da insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı