İzmir'de katliam gibi kaza: 4 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 21 kişi yaralandı

İzmir'in Menderes ilçesinde minibüsle otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 21 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken yaralılar hastanelere kaldırıldı.

GİRİŞ 01.07.2023 01:45 GÜNCELLEME 01.07.2023 10:22
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İzmir'in Menderes ilçesinde minibüsle otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü, yaralanan 5'i ağır 21 kişi hastaneye kaldırıldı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gaziemir ilçesinden Torbalı yönüne ilerleyen otomobil, Kısık Mahallesi yakınlarında yoldan çıkarak önce refüje sonra karşı şeritteki minibüse çarptı. Kazada otomobildeki 3 kişi ile minibüsteki 1 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 21 kişi yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 30
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Trafik kazası olarak en fazla 6 ay ceza alır İyi hal ve pişmanım deyince de bir kaç aya çıkar
    Cevapla
  • Türkmen 10 ay önce Şikayet Et
    Ölenlere Allah rahmet eylesin... Lüks araçlara binenler ile miras mal ve baba ana parası yiyenler bindikleri araçları HOR kullanıyor Otoyolda kendilerini kaybediyorlar...Tır sürücüleri var birde en sol şeridi işgal edip kazalara sebep olan... Ortada Devlet olmayınca böyle kazalar maalesef olacak Şehirler yaşanmaz hale geldi vali yok emniyet müdürü yok her yerde boşvermişlik...
    Cevapla
  • Fatih İşler 10 ay önce Şikayet Et
    Bu kaza bir aracın makas atması sonucu olmuş. Adalet bu kazaya sebep olana 1. dereceden cinayet cezası vermezse o zaman ben böyle adaletin içine tüküreyim.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Sürücü kursları yetersiz denetleniyor galiba.Türkiye'de en ucuz şey insan hayatıdır.Belki de bir detaylı bir denetim yapsalar tüm ehliyetlerin yarısı iptal olur.ama yapmazlar işte.Para daha tatlı geliyor.
    Cevapla
  • mesut gs 10 ay önce Şikayet Et
    makas atan dobloyu bulup gereken yapılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu hakkında tutuklama kararı istendi! Şimdi ne olacak?
Akıncı İHA Reisi'nin helikopterini 2 saatte tespit etti: Dakika dakika neler yaşandı?