Tatilciler için dönüş vakti!

Kurban Bayramı tatilinin son gününde Karadeniz kentlerini Anadolu Otoyolu'na bağlayan D-100 kara yolunun Karabük kesiminde yoğunluk yaşanıyor.

GİRİŞ 01.07.2023 07:13 GÜNCELLEME 01.07.2023 08:51
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bayram tatilinin ardından dönüş yoluna çıkanlar, D-100 kara yolunun Eskipazar ilçesi sınırlarındaki 13 kilometrelik bölümde trafiğin yavaşlamasına neden oldu.

Sakarya, Kocaeli ve İstanbul gibi illere gitmek isteyenlerin kullandığı Kemikli rampalarında kontrollerini aralıksız sürdüren Karayolları ve trafik ekipleri, sürücüleri kurallara uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Trafikte tatil dönüşü yoğunluğunun sürmesi bekleniyor.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Güzel insan 9 ay önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin bu kadar aymazlık olmaz,tatilde tatil,tatilde tatil..manyakmısınız yaaa
    Cevapla
  • Erol 9 ay önce Şikayet Et
    Hani ülke de eflasyon vardı hani herkes açtı tatil yerleri ful Türkiye nin yüzde doksanı yatatilde ya memleket gezisinde
    Cevapla
  • Başkentli 9 ay önce Şikayet Et
    Nedir tehlikesi
    Cevapla
  • Abdulkadir 9 ay önce Şikayet Et
    Üretim merkezlerini orta Anadolu'ya kaydırın ve trenler ile navlum işini kolaylaştırın Mersin'e ve Karadeniz'e büyük limanlar ekleyin nüfus İstanbul'da 10 milyona düşer ilk etapta ama 10 milyon altı İstanbul için tehlikelidir
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 9 ay önce Şikayet Et
    O zaman tüm iller yaşanır duruma gelir
    Cevapla
  • Fatih Kara 9 ay önce Şikayet Et
    Haklısınız yükün tekerden raya inmesi navlundan büyük avantajlar sağlıyor. Sanayileşmenin faturası arıtmalar denetlenmediğinde çok ağır oluyor. Orta Anadolu'da atık bertarıfı zor olur. Sanayileşmiş bölgelerin nehirlerine bir bakın Egede Gediz Trakyada Ergene zehir saçıyor. Bırakın Kızılırmak temiz kalsın. Yada tam denetimle akarsular korunsun.
    Cevapla
  • Muhammet Beyazal 9 ay önce Şikayet Et
    Herkes kendi hesabından bencil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar