Arazide bulup getirdi, incelerken patladı: 1 kişi öldü, giriş çıkışlar kapatıldı!

Konya'da, bir çoban tarafından arazide bulunan ve araçla yaylaya götürülen cisim patladı. Patlamada 42 yaşındaki Mehmet Harmancı, hayatını kaybetti. Yaylaya giriş ve çıkışlar kapatılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Arazide bulup getirdi, incelerken patladı: 1 kişi öldü, giriş çıkışlar kapatıldı!
Arazide bulup getirdi, incelerken patladı: 1 kişi öldü, giriş çıkışlar kapatıldı!
GİRİŞ 01.07.2023 09:34 GÜNCELLEME 01.07.2023 11:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Akılalmaz olay, dün saat 21.30 sıralarında Karapınar ilçesi Vahap Ovası yaylasında meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu olan ve ismi henüz öğrenilemeyen çoban, arazide bulduğu patlamamış mühimmatı araca yükleyerek yaylaya götürdü.

Yaylaya götürülen mühimmatın burada patlaması sonucu çiftçi Mehmet Harmancı olay yerinde yaşamını yitirdi.

Mehmet Harmancı

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler çevrede güvenlik önlemi alırken, bomba imha uzmanları da olay yerinde incelemelerde bulundu.

Yaylaya giriş ve çıkışlar kapatılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Bizim millet herşeyi biliyo..doktor mühendis siyaset güvenlik uzmanı bütün donanım var hatta her işi yaparlar sanane kardeşim sen bomba uzmanı mısın herkes kendi işini yapsın
    Cevapla
  • Aslan 10 ay önce Şikayet Et
    Kaderden öteye geçmez. Allah ne yazdıysa o. Nasip..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuk ne anlama geliyor?