Maltepe Belediyesi'nde silah sesleri

Maltepe Belediye binasından silah sesleri yükseldi. Olay yerine polis sevk edilirken bir kişi gözaltına alındı.

Maltepe Belediyesi'nde silah sesleri
Maltepe Belediyesi'nde silah sesleri
GİRİŞ 05.07.2023 15:43 GÜNCELLEME 05.07.2023 16:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Belediyemize yönelik silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir.  Saldırgan psikolojik sorunları olduğunu bu sebeple saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade etmiştir.  Suç unsurları etkisiz hale getirilerek, saldırgan emniyet güçlerine teslim edilmiştir.  Herhangi bir yaralanma ya da olumsuzluk söz konusu değildir. Olay kontrol altındadır. Emniyetteki süreci yakından takip ettiğimizi belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • dedeoğlu 9 ay önce Şikayet Et
    Acaba o psikolojik sorunların sebebi belediyenin bazı uygulamaları olabilirmi... Yoksa vatandaş niye çileden çıkıp büro ofis bassın. Demekki belediye çalışanları adamın işini çözmek yerine sıkıntı yaratmışlar ve sürümcemede bırakmışlar. Allah adama sabır versin..
    Cevapla
  • Soner 9 ay önce Şikayet Et
    Hep CHP li belediyelerde boyle sorunlar yasaniyor
    Cevapla
  • Konyalı deli 9 ay önce Şikayet Et
    Belediyeciler nasıl anlamışlar psikolojisinin bozukluğunu , anlarız polisteki ifadesinde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması