Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı Dendias ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile görüşmesinde, "Güven Artırıcı Önlemler Toplantıları"nın yeniden başlaması ve ilgili ayrıntıları NATO Vilnius Zirvesi sırasında görüşme konusunda mutabık kaldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı Dendias ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı Dendias ile görüştü
GİRİŞ 05.07.2023 20:32 GÜNCELLEME 05.07.2023 20:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Güler, Yunan mevkidaşı ile telefonda görüştü.

İki Bakan'ın yeni görevlerinden dolayı birbirlerini tebrik ederek başarı diledikleri görüşmede, iki ülke ilişkilerindeki olumlu gündemin devam etmesi ve diyalog kanallarının açık tutulmasının önemi vurgulandı.

Ayrıca Güler ve Dendias, Güven Artırıcı Önlemler Toplantılarının yeniden başlaması ve bununla ilgili ayrıntıları NATO Vilnius Zirvesi sırasında görüşme konusunda mutabık kaldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • HIDIR BUDUR 9 ay önce Şikayet Et
    GÜÇ dengeyi bozar. Yunanistan böyle dialoglardan anlamaz. 9 milyonluk Yunanistan 85 milyon Türkiyeyi kızdırdığında "Türk ordusu kışlalarında kalsa bile" sadece maçlara giden Türk holiganların sandallara atlayıp tüm adaları alabileceği korkusunu ciğerlerine kadar hissediyor aslında.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok