İstanbul'da korkunç köpek saldırısı! Kanlar içinde kalan kadın ağır yaralı

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde sokakta bir köpeğin saldırısına uğrayan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kanlar içinde kalan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

GİRİŞ 05.07.2023 21:06 GÜNCELLEME 06.07.2023 12:36
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

Barbaros Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki Adalet Sitesi'nden çıkan A.K. adlı kadın, bir iş yerinin önüne geldiği sırada bir köpeğin saldırısına uğradı

BAŞ VE BOYNUNDAN YARALANDI

Kadının çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Vatandaşlar tarafından kurtarılan ve başı ile boynundan yaralanan kadın için sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

ÖLÜM RİSKİ BULUNUYOR

Bu sırada olay yerinden geçen bir ambulans durduruldu. İlk müdahalesi sağlık görevlilerince yapılan kadın hastaneye kaldırıldı. A.K'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis olay yerinde inceleme yaparken, köpeğin belediye ekiplerince götürüldüğü kaydedildi.

Kulübesindeki zinciri kopardığı iddia edilen köpeğin sahibinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

"PARÇALAMIŞ KADINI"

Görgü tanıklarından biri, olay yerinden geçerken kendisinden yardım istendiğini belirterek, ''Kocaman kangal köpek parçalamış kadını. Ben taş atınca başka yöne kaçtı. Kadını yoldan geçen ambulansa verdik.'' diye konuştu.

"ŞU AN PSİKOLOJİM BOZULDU"

Olay yerinde bulunanlardan Bahar Demir ise bu yolu her gün kullandıklarını, işe gidip geldiklerini söyledi.

Demir, yetkililere daha önce konuyla ilgili şikayette bulunduklarını kaydederek, ''Şu an psikolojim bozuldu. Köpek en ufak bir şeye koşuyor.'' ifadelerini kullandı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 221
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Diyorlar ki sokaklar köpeklerin doğal yaşam alanıymış. Benim çocuklarımın gezdiği sokaklar oynadığı parklar nasıl onların doğal yaşam alanı olur. Burası orman mı?Bunlar konuşulduğunda hemen ayağa kalkıyorlar. Neredeyse memlekette özellikle köpekler insandan daha değerli insanüstü bir varlıkmış gibi bir algı oluşmaya başladı. Bir de apartman dairelerinde de beslemek yasaklanmalı.
    Cevapla
  • OSMAN 9 ay önce Şikayet Et
    Kopegin kakasini toplama kanunu ciksin bunlarin hepsi kopegini birakip kacar.
    Cevapla
  • erdi 9 ay önce Şikayet Et
    o kadar haklısın ki.. Biz de hayvan sevmiyor değiliz ama başıboş köpekler yüzünden sokakta yürüyemiyoruz.
    Cevapla
  • OSMAN 9 ay önce Şikayet Et
    Kopegin kakasini toplama kanunu ciksin bunlarin hepsi kopegini birakip kacar.
    Cevapla
  • OSMAN 9 ay önce Şikayet Et
    Koskoca sehirde topluca yasanilan yerlerde gocebe hayatina ozenen elit oldugunu sanan yayla hayati ozentisinde israr eden zavallilari kiniyorum,bunlarin acilen sehir disina cikarilmasi sart olmustur.Birde avrupai kopek seviciler var bunlar zir cahil avrupada kopek bakiyorsan pisligini arkasindan posete koyup toplayacaksin bu kanun Turkiyede olmadigi icin meydani bos bulmus zavallilar .
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiyede köpekler insanlardan kıymetli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı