PKK/YPG'li teröristbaşı Mazlum Kobani'den skandal sözler: Haritadaki yerimizi...

PKK/YPG'li teröristbaşı Ferhat Abdi Şahin teröristlere erken davranma çağrısı yaparak, "Haritadaki yerimizi alma imkanımız var" sözlerini sarf etti. Şahin konuşmasında, ABD destekli karanlık planlarını tek tek açıkladı.

PKK/YPG'li teröristbaşı Mazlum Kobani'den skandal sözler: Haritadaki yerimizi...
PKK/YPG'li teröristbaşı Mazlum Kobani'den skandal sözler: Haritadaki yerimizi...
GİRİŞ 06.07.2023 23:45 GÜNCELLEME 06.07.2023 23:54
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Tarihi 2023 seçimlerinde 8'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık destek veren HDPKK'nın hayalleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi adeta hezimet yaratarak kazanmasıyla suya düştü.

Türkiye, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarına son sürat devam ederken hemen her gün TSK ve MİT'in ortak operasyonlarıyla PKK'nın tepe kadrosu bir bir imha ediliyor.

Sınır ötesinde ve yurt içindeki operasyonlar kararlılıkla sürerken PKK elebaşları da sığındıkları mağaralarda bölücülük rüyaları görüyor.

TERÖRİSTBAŞI ABDİ'NİN HAYALİ: HARİTADAKİ YERİMİZİ ALMA İMKANINA SAHİBİZ

Son olarak Mazlum Kobane kod adlı PKK/YPG'li teröristbaşı Ferhat Abdi Şahin Lozan Antlaşmasının 100. yılı için Haseke'de düzelenen Lozan konulu bir toplantıda mesaj gönderdi.

Lozan Antlaşmasıyla Kürtlerin inkar edildiğini savunan Abdi Şahin sözde devlet hayalini dillendirdi. Teröristbaşı, Kürtlerin günümüzde Ortadoğu'da varlıklarını kabul ettirme ve haritadaki yerlerini alma imkanlarına sahip olduklarını öne sürdü.

Türkiye üzerinden bölücülük hayali kuran Mazlum Kobani, Kürtlerin sözde Kürdistan'ın dört parçası olan "Bakur, Başur, Rojhilat ve Rojava"da gasp edilen haklarını elde etme mücadelesini yürüttüklerini iddia etti.

TERÖR DESTEKÇİLERİNE ÇAĞRI YAPTI: ERKEN DAVRANARAK SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM

Teröristbaşı, Türkiye'nin illerini de kapsayan bölücü plan için terör yandaşlarına çağrı yaptı. PKK elebaşı Kobani şu bölücü ifadeleri kullandı:

"Kazanımları koruma yöntemlerini geliştirmeliyiz. Bakur, Başur, Rojava ve Rojlihat'ta önemli kazanımlar var, bunların korunması gerekiyor. Direniş ve mücadelemizi yükseltelim; güçlerimizi ve hitabımızı bir yapalım; herhangi bir ön şart koşmadan erken davranarak süreci değerlendirelim."

PKK'NIN 4 PARÇALI KÜRDİSTAN HAYALİ!

Terör örgütü PKK ve siyasi ayağı HDP 4 Parçalı Kürdistan hayalini her fırsatta dillendiriyor. Bölücü terörist Mazlum Kobani de "Bakur" diyerek Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu illerini işaret ediyor. Öyle ki 4 devletki sözde Kürdistan planında Kuzey: Bakur, Türkiye'yi Güney: Başur Irak'ı, Batı: Rojava Suriye'yi Doğu: Rojhilat ise İran'ı tanımlıyor.

HDP'Lİ FELEKNAS UCA DA "4 PARÇA" VURGUSUNDA BULUNMUŞTU

Bu skandal ifadeleri HDP'li Feleknas Uca da kullanmıştı. Uca geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamada, "Kürdistan Ulusal Kongresi yapılırsa Kürdistan coğrafyasının 4 parçası kurtarılabilir." demişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN DANIŞMANI DA BENZER İFADELER SARF ETMİŞTİ

Seçimler öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Nuşirevan Elçi CHP Genel Merkezi'nde Türk bayrağını kaldırarak Rudaw'a röportaj vermişti.

Barzani yönetimine bağlı internet sitesi Rudaw, Elçi'nin kullandığı "Bakur Kürdistan" ifadesine Kürtçe internet sitesinde yayınladığı röportajda yer verirken, Türkçe olarak yayınlanan şeklinde ise tepkilerin önüne geçmek için "bölge" diye bahsetmişti.

Rudaw, "CHP'nin şu an Kürt hakları konusundan ne tür bir projesi bulunuyor? Yani Kürtlerin haklarının verilmesi konusunda nasıl bir programı var CHP'nin?" sorusunu yöneltmiş, Elçi ise Rudaw'ın Kürtçe sitesinde "Kürt sorununun çözümü çok basit, neden? Bugün Kuzey Kürdistan'da bağımsızlık isteyen çok az insan var, en aşırı olanlar bile. Ayrılık ve bağımsızlık olmadığı sürece sistem içinde Kürt haklarını vermek çok kolaydır..." sözlerini sarf etmişti.

Aynı sorunun cevabı Türkçe internet sitesinde ise "Kuzey Kürdistan" ifadesi çıkartılarak şöyle yayınlanmıştı:

"Bugün Kürt sorununun çözümü de çok kolay, neden? Bugün Türkiye'deki Kürtler arasında bağımsızlık isteyenlerin sayısı çok az. Bağımsızlık, ayrılık olmadığı sürece sistem içerisinde Kürtlerin haklarını elde etmesi de gayet kolaydır."

KAYNAK: A HABER

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 118
  • Hasan 9 ay önce Şikayet Et
    Kürtler devlet istemiyor mevcut durum Kurtlerin lehine devlet yerine 4 parca telaki ettiklerini Turkiyeye katip federasyon yapalim varsaniz samimiyseniz terore karsiysaniz
    Cevapla
  • YILMAZ 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Savunam Sanayii'nde güçlendikçe, ABD ve diğer emperyalit terör destekçileri bu coğrafyadan def olup gidecekler, hem de kaçarcasına gidecekler. ABD ve Batı geçen 14-28 Mayıs seçimlerini boşuna mı önelsiyorlardı? Alçakların hayalleri yıkıldı. Şimdi sıra onları bu coğrafyadan tümden söküp atma zamanı geliyor pek yakında İnşallah.
    Cevapla
  • Kemal 9 ay önce Şikayet Et
    çok komik doğu batı kuzey güney kürdistan değil kısacası büyük İSRAİL deyin herkes daha iyi anlasın siz sadece kürt adı altında ermeni yahudi vb lersiniz siz benim müslüman sünni kürt kardeşime dokunma yeter sonrada bu milleti devleti karşısında görürsün binlerce insanın ölümüne neden olursun o kadar
    Cevapla
  • Koray Derik 9 ay önce Şikayet Et
    suriyeden az toprak almışlar. neden suriyenin tamamını almamışlar ?
    Cevapla
  • Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Ben kürdüm ama bünlar kürtlükle alakası yok bünlar Ermeni satılmış kişiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım