Yedikule ve Ayvansaray Bahçelerinde Yaz Atölyeleri

Fatih Belediyesi, çocukların ve ailelerin yaz mevsimini verimli ve sağlıklı biçimde geçirmesi için Yedikule ve Ayvansaray Bahçe Yaz Atölyesi düzenliyor.

Yedikule ve Ayvansaray Bahçelerinde Yaz Atölyeleri
Yedikule ve Ayvansaray Bahçelerinde Yaz Atölyeleri
GİRİŞ 07.07.2023 17:17 GÜNCELLEME 07.07.2023 17:17

Fatih Belediyesi, çocukların ve ailelerin yaz mevsimini verimli ve sağlıklı biçimde geçirmesi için Yedikule ve Ayvansaray Bahçe Yaz Atölyesi düzenliyor. Uzman eğitmenler tarafından çeşitli eğitimlerin verileceği yaz atölyelerinde çocuklar bahçe ve tarımın inceliklerini de öğrenme imkanı bulacak.

7 TEMMUZ İTİBARİYLE KAPILARINI AÇTI

Çocukların, ebeveynlerin ve gençlerin gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Fatih Belediyesi Yaz Atölyeleri başladı.  Yedikule ve Ayvansaray bahçelerinde gerçekleşecek olan eğitimler, 7 Temmuz itibarıyla Bahçıvanlık Atölyesiyle kapılarını açtı.

ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİN KEYFİNİ DOYASIYA YAŞAYACAK

Uzman eğitmenler tarafından derslerin verileceği yaz atölyelerinde; Anne & çocuk salata atölyesi, bitki bakım atölyesi, kompost atölyesi, sebze toplama ve paketleme atölyesi, turşu atölyesi, mantar yetiştiriciliği atölyesi, çocuklara özel arıcılık atölyesiyle olmak üzere katılımcılar kendilerini geliştirme imkânı bulurken çocuklar da kaliteli vakit geçirerek yaz tatilinin keyfini doyasıya yaşayacak.

'ÇOCUKLARIMIZ TOHUM EKİP, ÇAPA YAPARKEN AİLELERİMİZDE DİNLENEBİLECEKLER'

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, "Çocuklarımız  çok sevdikleri Yedikule ve Ayvansaray bahçelerinde tohum ekip, çapa yapıp, doğayla iç içe arkadaşlarıyla da eğlenirken, aileler de  semaverde çay ikramımızla gönül rahatlığıyla piknik yapabilecek ve dinlenebilecekler" dedi. 

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!