Zonguldak'ta otomobiller çarpıştı: 1'i bebek 8 yaralı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, çarpışan 2 otomobliden birinin takla attığı kazada 1’i bebek 8 kişi yaralandı.

Zonguldak'ta otomobiller çarpıştı: 1'i bebek 8 yaralı
Zonguldak'ta otomobiller çarpıştı: 1'i bebek 8 yaralı
GİRİŞ 08.07.2023 16:06 GÜNCELLEME 08.07.2023 16:06

Kaza, öğle saatlerinde Devrek-Ankara karayolu Başlarkadı köyü Esürük rampasında meydana geldi. Yunus Emra A.’nın idaresindeki 54 AGC 508 plakalı otomobil kontrolden çıkarak önce bariyere çarptı. Savrulan otomobil, Eyüp P. idaresindeki 78 AG 562 plakalı otomobile çarparak durdu.

Çarpmanın etkisiyle Eyüp P.’nin kullandığı otomobil takla attı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 1’i bebek 8 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından Devrek Devlet Hastanesine götürdü. Yaralılar tedaviye alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den