Haliç metro köprüsünde yangın: Trafodan alevler yükseldi!

İstanbul'da Haliç metro köprüsünün altındaki elektrik trafosunda patlamalar yaşandı. Panik dolu anların ardından bu kez de yangın çıktı ve ardından dumanlar adeta gökyüzünü kapladı.

GİRİŞ 10.07.2023 10:43 GÜNCELLEME 10.07.2023 10:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Haliç Metro Köprüsü’nün altındaki elektrik trafosunda patlamaların ardından yangın çıktı. Kısa sürede etkisini arttıran yangının ardından dumanlar adeta gökyüzünü kaplarken itfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Beyoğlu’nda bulunan Haliç Metro Köprüsü’nün altındaki elektrik trafosunda dün akşam saatlerinde henüz nedeni bilinmeyen şekilde yangın çıktı. Elektrik trafosunda yaşanan patlamaların ardından şiddetlenen yangının ardından dumanlar kısa sürede gökyüzünü kapladı. Çevrede bulunan vatandaşlar patlamalardan tedirgin olurken, hemen itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Elektrik trafosunda çıkan yangın, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Deli dumrul 9 ay önce Şikayet Et
    beceriksiz Ekrem istanbulu yakacak acilen devletimiz tokadı vurmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama