Eurovision'dan Özkan Uğur mesajı

Eurovision Şarkı Yarışması, Özkan Uğur'u resmi sosyal medya hesabında paylaşarak "Türkiye'nin en ünlü müzisyenlerinden Özkan Uğur'un vefatı nedeniyle çok üzgünüz" ifadelerine yer verdi.

Eurovision'dan Özkan Uğur mesajı
Eurovision'dan Özkan Uğur mesajı
GİRİŞ 11.07.2023 20:41 GÜNCELLEME 11.07.2023 20:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetti. Bugün son yolculuğuna uğurlanan Uğur, üyesi olduğu MFÖ grubu ile iki kez Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmış ve ülkemizi temsil etmişti.

Özkan Uğur, Eurovision Şarkı Yarışması'nın resmi Instagram hesabından yapılan paylaşım ile anıldı. Yapılan açıklamada, "1985 ve 1988 yıllarında MFÖ kapsamında Eurovision'da ülkesini temsil eden, Türkiye'nin en ünlü müzisyenlerinden Özkan Uğur'un vefatı nedeniyle çok üzgünüz" ifadelerine yer verildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Yozgatlı 9 ay önce Şikayet Et
    Değerli ve neşe dolu güzel insan özkan uğura Allahtan rahmet efendimiz(s.a.s) in şefaatine nail olur duasıyla
    Cevapla
  • malatya balabanlı 9 ay önce Şikayet Et
    İslamda alkış yok hele cenazeye alkış hiç yok . Dua var , fatiha var yahu bir fatiha okuyun çok mu zor . Allah rahmet etsin ruhuna el fatiha .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı