Fahrettin Altun'dan "NATO Zirvesi" paylaşımı: Savunmaya devam edeceğiz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, NATO Zirvesi'yle ilgili, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin çıkarlarını, milletimizin hak ve hukukunu her platformda çok güçlü bir şekilde savunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Fahrettin Altun'dan "NATO Zirvesi" paylaşımı: Savunmaya devam edeceğiz
Fahrettin Altun'dan "NATO Zirvesi" paylaşımı: Savunmaya devam edeceğiz
GİRİŞ 12.07.2023 22:51 GÜNCELLEME 12.07.2023 22:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi hakkında açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından, NATO Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir liderlik sergilediğini söyledi.

Fahrettin Altun'un açıklaması şöyle:

"Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi 'Zirvenin, NATO'nun caydırıcılığını artırma yanında Türkiye açısından en önemli çıktısı, gerek terörizmle mücadele, gerek AB üyelik sürecimiz, gerekse ülkemize yönelik yaptırımların kaldırılması noktasında yeni başlangıçlara, kritik kararların alınmasına vesile olmasıdır.' Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapacağımız hamlelerle, elde ettiğimiz bu kazanımları inşallah daha da sağlamlaştıracak, ülkemizin çıkarlarını, milletimizin hak ve hukukunu her platformda çok güçlü bir şekilde savunmaya devam edeceğiz."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Das 9 ay önce Şikayet Et
    Savunma degil taaruza gecilmeli büyük taaruz
    Cevapla
  • Emre 9 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu ben hiç birşey anlamadım Kur'an'ı Kerim yakanlar ceza aldı mı yok PKK'lılar Türkiye'ye iade edildi mi yok yasa çıkartıldı mı? Eee o da yok neden onayladık şimdi bize yaptırım uygulamak için ellerinde hiç koz yok mu ? Bu yalancı AB ve US nasıl güveneceğiz nasıl garanti verecekler zararlı çıkan yine biziz
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Çünkü daha onaylamadık :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler