Ünlü oyuncu Ufuk Özkan'dan üzen haber! Organ nakli için başvurdu

Karaciğer yetmezliği yaşayan ünlü oyuncu Ufuk Özkan organ nakli için başvuruda bulundu.

GİRİŞ 13.07.2023 07:41 GÜNCELLEME 13.07.2023 10:44
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Geniş Aile, Zengin Kız Fakir ve Kalk Gidelim gibi sevilen projelerle adını geniş bir kitle duyuran 48 yaşındaki başarılı oyuncu Ufuk Özkan'dan sağlık sorunları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği öğrenildi.

Ufuk Özkan'ın karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli başvurusu yaptığı basına yansıdı.

Haberlerin ardından Ufuk Özkan açıklama yaptı. Ünlü oyuncu şunları söyledi:

"GÖRÜŞMELER YAPILIYOR"

"Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bi açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor.

Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim.

Siroz hastalığı belirtileri nelerdir? Siroz hastalığı bulaşıcı mıdır? Siroz neden olur?Siroz hastalığı belirtileri nelerdir? Siroz hastalığı bulaşıcı mıdır? Siroz neden olur?

"İYİ Kİ VARSINIZ"

Bugünden sonra da Allah'ın izniyle böle bi niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (ağabeyiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız."

17 KİLO VERMİŞTİ
Canlandıracağı yeni rol için sıkı bir diyete yapan başarılı oyuncu 17 kilo vermişti.

Verdiği kilolarla dikkat çeken başarılı oyuncu yanlış bir diyet uyguladığını, bu nedenle de bağışıklık sisteminin çöktüğünü açıklamıştı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Aksaray 68 9 ay önce Şikayet Et
    Para icin sagligini kaybet ve para vererek kazanmaya calis dünya bu yegenim
    Cevapla
  • Yunus Colak 9 ay önce Şikayet Et
    Allah Sifa versin Insaallah
    Cevapla
  • SELAMET 9 ay önce Şikayet Et
    SEVDİĞİM BEĞENEREK İZLEDİĞİM BİR SANATÇI...ALLAH ŞİFA SAĞLIK VERSİN inşallah.
    Cevapla
  • AdanaLıKardeşiniz 9 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle geçmiş olsun Allahtan şifalar diliyorum.Rahmetli dedemin hastalığı şeker hastasıymış önce göze vurmuş devamında siroza çevirmiş pek çok nedenleri var genetik beslenme çağımızda doğal besinleri bulabilmek oldukça zorlaştı oldukça zor süreç Ufuk bey ailesi için inşallah bu amansız savaşı kazanırlar geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Uya 9 ay önce Şikayet Et
    Rabbimiz, şifa versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi