35 farklı dil ve lehçede mealli Kur’an-ı Kerim basıldı: Malili Hüseyin'e vesile oldu!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Hidayet Allah’tandır. Biz sadece vesîleyiz." diyerek Diyanet İşleri Başkanlığının 35 farklı dil ve lehçede mealli Kur’an-ı Kerim’i basılı olarak yayımladığını paylaştı.

GİRİŞ 13.07.2023 11:38 GÜNCELLEME 13.07.2023 12:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Hidayet Allah’tandır. Biz sadece vesîleyiz." diyerek Diyanet İşleri Başkanlığının 35 farklı dil ve lehçede mealli Kur’an-ı Kerim’i ve 50 farklı dilde yüzlerce eseri dijital ortamda ve basılı olarak yayımladığını paylaştı.

Erbaş, müjdeli haberi de aktararak, "Malili Hüseyin kardeşimizin arkadaşına hediye ettiği ve onun hidayetine vesile olan kitap buna bir örnektir. Elhamdülillah" dedi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Türk 9 ay önce Şikayet Et
    Allah doğru yoldan ayırmasın..
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • isini yap 9 ay önce Şikayet Et
    kuran kursundaki 1 yillik egitim . imam hatip lisesinin 6 yillik egitimden daha kaliteli ve egitici. okullardaki ve camilerdeki egitim seviyesi cok dusuk. cocuklar 1 sene kuran kursuna gitmeli, ana okullarinda din egitimi verilmeli. fikih dersine onem verilmeli. yetiskinlerde bir tarikata katilip din egitimini tamamlamali...
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Tvlerde ciddi program eğitim yapılmalı
    Cevapla
  • Yunus 9 ay önce Şikayet Et
    Manevi yatımız bitik.günde en az kişilerin 4 5 saati telefonla tablette.buyuk hastalık oluştu.bir an önce RABBİMİZE dönmeli yiz.RABBİMİZ çok sabırlı.şuurlu ibadet Ler azaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler