HSK kararı Resmi Gazete'de! İşte yükselmeye tabi hakim ve savcıların listesi!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Hakimler ve Savcılar Kurulu kararları yer aldı. Karara göre yükselmeye tabi olan hakimler ve savcıların görev yerleri belli oldu.

HSK kararı Resmi Gazete'de! İşte yükselmeye tabi hakim ve savcıların listesi!
HSK kararı Resmi Gazete'de! İşte yükselmeye tabi hakim ve savcıların listesi!
GİRİŞ 14.07.2023 09:09 GÜNCELLEME 14.07.2023 09:40

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, yükselmeye tabi olan adli ve idari yargı hakimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcılar görev yerleri ile birlikte yer aldı. 

HSK kararı için tıklayınız

37 sayfalık kararda, terfi eden 2 bin 636 adli ve idari yargı hakimi ile başsavcı ve savcıların isimleri ile yeni görev yerleri ilan edildi.

Kararda "Sürelerini bitirdikleri halde bu listede adlarını göremeyenler, yayım tarihinden itibaren otuz gün içinde Hakimler ve Savcılar Kurulu'na yazılı başvurmak sureti ile durumlarının incelenmesini isteyebilirler" denildi.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi