İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın "15 Temmuz" sözleri dikkat çekti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü dolayısıyla dikkat çeken bir paylaşım yaparak hainlerle ve teröristlerle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın "15 Temmuz" sözleri dikkat çekti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın "15 Temmuz" sözleri dikkat çekti
GİRİŞ 14.07.2023 18:13 GÜNCELLEME 14.07.2023 18:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, "Cennet Vatan" belgeselinin tanıtım filminin fragmanına yer verdi.

"HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAK"

Belgeselin tamamının yarın bakanlığın sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını bildiren Yerlikaya, 15 Temmuz'da Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığında vatana kasteden hainlerin karanlık tertiplerine karşı canlarını siper eden 51 cesur yüreğin şehit olduğunu ifade etti.

Yerlikaya, şunları kaydetti:

"O kahramanlarımızdan biri de, bu 'Cennet Vatan' ilelebet yaşasın diye tüm sevdiklerini ardında bırakan Cennet Yiğit'ti. Aziz hatıraları hiçbir zaman unutulmayacak. 15 Temmuz'da şehadete eren 253 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Makamları ali olsun. 2 bin 739 kahraman gazimize sağlık ve afiyet diliyorum. Hainlerle, teröristlerle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hacı Murat 9 ay önce Şikayet Et
    Bu fetö benim komserliğimi gaspetti bunun hesabı nasıl sorulacak?Kaybolan yıllarımın hesabını kim verecek?
    Cevapla
  • cem 9 ay önce Şikayet Et
    suriyeliler istanbuldan toplanıp suriyede priket evlere gitmeli yoksa ev kiraları 20 bine çıkacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?