15 Temmuz şehitleri Galata Kulesi'ne yansıtıldı

Beyoğlu Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıl dönümü dolayısıyla akşam saat 21:15 sıralarında 15 Temmuz şehitlerinin fotoğraflarını Galata Kulesi'ne yansıttı.

GİRİŞ 14.07.2023 22:54 GÜNCELLEME 15.07.2023 10:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

'Türkiye Yüzyılının Kahramanları' temasıyla gerçekleştirilen ekinliklerin İstanbul'daki en önemli merkezlerinden birisi İstanbul'un Beyoğlu ilçesi oldu.

VATANDAŞLAR FOTOĞRAF VE VİDEO ÇEKTİ 

Galata Kulesi'nde 15 Temmuz video mapping gösterisi gerçekleştirildi. Önce Türk bayrağı kuleye yansıtıldı, ardından 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Çevredeki vatandaşlar fotoğraf ve video çekerek yoğun ilgi gösterdi.

Alfabetik sıraya göre yansıtılan fotoğrafların yanı sıra 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylara ilişkin videolar da izletildi.

Alandaki vatandaşlar, çok etkilendiklerini dile getirerek bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını diledi.

KAYNAK: AA, DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Göktürk 9 ay önce Şikayet Et
    Size kıyanları ve emri verenleri o helikopterden, uçaklardan,tanklardan ateş eden alçakları Allah cc kahrıperişan etsin, etleri lime lime olsun, sokaklarda sürünsün, sevdikleri bile leşlerine tükürüp o alçak, satılmış hainlerden tiksinsin. Size destek olan alçaklar da perişan olsun inşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi