Ufuk Özkan'dan yeni açıklama geldi! Bakan Koca'ya teşekkür

Bir süredir karaciğeri ile ilgili problemler yaşadığını ve organ nakli ihtimalinin olduğunu açıklayan oyuncu Ufuk Özkan, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

Ufuk Özkan'dan yeni açıklama geldi! Bakan Koca'ya teşekkür
Ufuk Özkan'dan yeni açıklama geldi! Bakan Koca'ya teşekkür
GİRİŞ 15.07.2023 03:41 GÜNCELLEME 15.07.2023 04:26
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Ufuk Özkan sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada karaciğeri ile ilgili problemler yaşadığını ve organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da doktorların gözetimi altında tutulduğunu dile getirmişti. Ünlü isim sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"HASTALIĞIM İLE ALAKALI GÖSTERMİŞ OLDUKLARI..."

48 yaşında olan Ufuk Özkan paylaşımında “3 gündür büyüklerim ve küçüklerimden gelen samimi geçmiş olsun dilekleri ve dualar için çok teşekkür ederim. Ayrıca devlet büyüklerimiz özellikle Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca’ya ve Bakanlık mensuplarına hastalığım ile alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım” cümlelerine yer verdi.

 

 

 

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Ömer balkış 9 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun inşaAllah
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Allah şifasını versin.
    Cevapla
  • @işçi@ 9 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    minnet Allah'a cc dır. insanlar vesiledir.
    Cevapla
  • delinin biri 9 ay önce Şikayet Et
    ALLAH AZZE VE CELLE HAZRETLERİNİN insanoğluna vermiş olduğu ve vermeye devam ettiği nimetleri sonsuzdur,insan bedenindeki organlarının mesela gözün görme,kulağın işitme,elin tutma,ayağın yürüme gibi yetileri sürekli YÜCE RABBİMİZ tarafından ihsan edilmektedir,YÜCE ALLAH'IMIZA sonsuz hamdü senalar,nihayetsiz şükürler olsun.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    adamın yuzu huzur veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!