Haydarpaşa Gar Binası ve Galata Kulesi'nde 15 Temmuz'a özel 'mapping' gösterisi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında aziz şehitler rahmetle anıldı... Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Haydarpaşa Gar Binası ve Galata Kulesi'nde 15 Temmuz'a özel 'mapping' gösterisi düzenledi.

GİRİŞ 16.07.2023 02:24 GÜNCELLEME 16.07.2023 02:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında aziz şehitler rahmetle anıldı... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz bizim onurumuz, haysiyetimiz, şeref madalyamız, istiklal beyannamemizdir" açıklamasını yaptı. Erdoğan, "Pusuda bekleyen bekleyen odaklara hep birlikte mesaj veriyoruz; değil üzerinden 7 yıl 70 yıl da geçse 15 Temmuz'un unutulmasına izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı da Haydarpaşa Gar Binası ve Galata Kulesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel 'mapping' gösterisi düzenledi.

İletişim Başkanlığı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımızca, 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Haydarpaşa Gar Binası ve Galata Kulesi'nde video mapping gösterisi gerçekleştirildi" denildi.

TAKSİM MEYDANI'NA 360 DERECE GÖRSEL DENEYİM ALANI KURULDU

Öte yandan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla Taksim Meydanı'na 360 derece görsel deneyim alanı kuruldu.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımız tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla Taksim Meydanı'na 360 derece görsel deneyim alanı kuruldu. Alandaki ekranlarda 3 boyutlu olarak 15 Temmuz mücadelesi ve Türkiye Yüzyılının Kahramanları'nın hikayeleri gösterime sunuldu" ifadeleri kullanıldı.

MEYDANLARDA AÇIK HAVA SERGİLERİ KURULDU

İstanbul Bakırköy Özgürlük Meydanı, Ankara Kızılay Meydanı, İstanbul Üsküdar Meydanı ve İzmir Gündoğdu Meydanı'nda 3 boyutlu LED kulelerde 15Temmuz hain darbe girişiminin görüntüleri ile görgü tanıklarının videoları yayımlandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 11
  • Talip bey 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiye 'yi zorla kimse esir alamaz ama isteyerek ve arzulayarak başka dillerin esiri olmak isteyen bir toplum yapısı var ve kanserli hücre gibi yayılıyor!! Haritalama yerine Mapping niye kullanılmıştır mesela?
    Cevapla
  • sefer 9 ay önce Şikayet Et
    istanbulu esir almislar.. haberin yokmu ??? Eyüp Sultana bak.. rahatca yolculuk yapabiliyormusun ? Papazlarin oglu sizi esir almis..
    Cevapla
  • Biz 9 ay önce Şikayet Et
    Benzin ne oldu Tamam Rabbim tekrar yaşatmasın ama bu kadar da olmaz
    Cevapla
  • Şakir 9 ay önce Şikayet Et
    Mesele Vatansa gerisi teferruattır. Tabii aklı fikri çıkar olanlar anlayamaz.
    Cevapla
  • Yorumcu 9 ay önce Şikayet Et
    Ekonomiye bir çözüm bulun
    Cevapla
  • .... 9 ay önce Şikayet Et
    15 Temmuz sana bunu mu düşündürdü... Bu vatan uğruna can veren şehitlerimizin anısına saygı göstermek gerekirken..
    Cevapla
  • MURAT 9 ay önce Şikayet Et
    Abi ulke yaniyor birakin artik gosterisi.Lutfen.Boşa Haracayacak bir kurus paramiz yok
    Cevapla
  • Karadoğan 9 ay önce Şikayet Et
    Korkma açlıktan bu ülkede kimse ölmedi
    Cevapla
  • Hamza 9 ay önce Şikayet Et
    Yanan sensin
    Cevapla
  • Yaw 9 ay önce Şikayet Et
    O kadar da ölmedik ya bu günler öyle alelade geçemez
    Cevapla
  • aaaa 9 ay önce Şikayet Et
    itibardan tasaruuf olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor