Bakan Tekin, şehadetinin 6'ncı yılında Necmettin öğretmeni andı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tunceli'de 2017'de teröristlerce katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ı, şehadetinin 6'ncı yılında rahmetle yad etti.

GİRİŞ 16.07.2023 09:04 GÜNCELLEME 16.07.2023 13:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehadetinin 6'ncı yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, memlekete hizmet yolunda fedakarca çalışan ve bu uğurda şehit olan öğretmenlerin, milletin kalbinde ve dimağında eşsiz bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Milletin ve çocukların istikbali için gecesini gündüzüne katan öğretmenlerin ideallerine, heyecanlarına ve mesleki aşkına gölge düşürecek tüm menfur terör saldırılarına karşı devlet olarak mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini belirten Bakan Tekin, mesajında şunları kaydetti:

"Aradan geçen 6 yıla rağmen yüreğimizde acısı dinmeyen Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz'ı rahmetle yad ediyorum. Mesleğinin 8. ayında tertemiz vatan evlatlarının aydınlık geleceği uğruna toprağa düşen Necmettin Öğretmenimizin makamı ali, ruhu şad olsun. Türkiye sevdasıyla dolu meslektaşları olarak bizler, onun hayatını verdiği mukaddes ideal için kararlılıkla çalışmaya ve yurdumuzun dört bir yanını bilgi ve hikmetin ışığında aydınlatmaya devam edeceğiz."

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Halil 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Terör,korkların alçakların tercih ettiği bir yöntemdir.Terör ve terörden beslenenler korkaktır,alçaktır.
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizede helal olsun bakanım personelinizin sehadatini unutmayıp andığımız için değer vermek sahiplenmek bu olsa gerek bir insan kolay yetişmiyor onca zorluk ve Cile sonucu bir yerlere geliyor inşallah her bakan kendi personelini bu günlerinde unutmayıp hatırlar ve yad eder sahipli olmak ne güzel bir duygu
    Cevapla
  • Fakirullah 9 ay önce Şikayet Et
    Öğretmenizi şehit edenler insan olamaz hayvandan daha aşağılık yaratık olduklarının ispatıdır ruhu şad olsun inşallah
    Cevapla
  • Yiğit 35 9 ay önce Şikayet Et
    Yusuf bey değerli bir bakandır. Yıllarca eğitim sisteminin içinde. İnşallah hayırlı hizmetlere vesile olacağına inanıyorum.Rabbim nasip etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak