Meteoroloji'den İstanbul'a son dakika uyarısı! Bu tarihe dikkat

Geçen hafta başta İstanbul olmak üzere pek çok kentte hayatı olumsuz etkileyen sıcak hava dalgası geri dönüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için tarih verip kritik uyarıda bulundu.

GİRİŞ 17.07.2023 18:23 GÜNCELLEME 17.07.2023 19:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, sıcak hava dalgasının, 19 Temmuz Çarşamba gününden itibaren tüm yurtta etkili olacağı belirtildi.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerine çıkmasının beklendiğini bildirdi.

Son değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi 19 Temmuz Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına girecek.

MEVSİM NORMALLERİNİN 3-8 DERECE ÜZERİNE ÇIKACAK

Sıcak hava dalgasının etkisiyle, bölgedeki hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 3-8 derece üzerine çıkacak.



Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının İstanbul’da 32-35, Edirne’de 38-41, Kırklareli’de 35-39, Tekirdağ’da 33-36, Kocaeli’de 37-39, Sakarya’da 35-37, Yalova’da 31-33 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

11.00 İLE 16.00 ARASINA DİKKAT

Mevsim normalleri üzerindeki sıcaklık nedeniyle 11.00 ile 16.00 saatleri arasında, yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olanların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU






Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • İsmail 9 ay önce Şikayet Et
    Temmuz Ağustos aylarında 10 derece sıcaklık bekliyor sanırım bu insanlar. Aralık Ocak ayı geldiği zaman da 35 40 derece.
    Cevapla
  • Sinan 9 ay önce Şikayet Et
    Niye ki loo nerden biliyon ???
    Cevapla
  • Nefer 9 ay önce Şikayet Et
    Metaoroloji kurumunun yöneticilerini canı gönülden tebrik ederim. Bu kurum bahardan bu yana tüm uyarılarını çok önceden yapmış ve yapmaktadır. Yerel yönetimler ve idareler bu uyarılarını alır almaz süratle risk analizlerini yapmalıdır. Orman köylüsünü ormanın içinden çıkartmak gerekir. Can güvenliği ve ormanının yalıtımı acısından bu taşınma gerçekleşmelidir.
    Cevapla
  • ….. 9 ay önce Şikayet Et
    Ama haber kanalları felaket tellalı gibi
    Cevapla
  • malatya balabanlı 9 ay önce Şikayet Et
    Milleti korkutmayın sıcaklar gelir geçer mevsiminde tabi sıcak olacak . Ecel gelmezse birşey olmaz . Herkes işine gücüne baksın .
    Cevapla
  • Tual 9 ay önce Şikayet Et
    İzmir İstanbul’a göre daha sıcak
    Cevapla
  • ktm 9 ay önce Şikayet Et
    Ne yapalım? Bu İzmirlilerin de İstanbul ezikliği bitmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tasarruf  Tedbir Paketi'ne CHP ve memur sendikalarından ilk tepki
Özgür Özel, Sinan Ateş dosyasını ilk buluşmada Bahçeli’ye neden açtı?