Ankara'da cinsel istismar sanığının cezası belli oldu

Ankara'da küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan sanığın cezası belli oldu. Sanığa, 21 yıl 10 ay 15 gün hapis verildi.

Ankara'da cinsel istismar sanığının cezası belli oldu
Ankara'da cinsel istismar sanığının cezası belli oldu
GİRİŞ 18.07.2023 12:17 GÜNCELLEME 18.07.2023 12:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ankara'da cinsel istismar iddiasıyla yargılanan sanığın cezası belli oldu.

Ankara 21. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın karar duruşmasına tutuksuz sanık A.T. ve taraf avukatları katıldı. Savunması için söz verilen sanık A.T., suçlamaları reddederek beraat istedi.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığın, "cebir ve tehdit kullanarak 12 yaşından küçük mağdurun cinsel istismarı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından toplam 21 yıl 10 ay 15 gün hapsine hükmetti.

Sanık, hükümle birlikte tutuklandı. Kararın ardından duruşma salonunun önünde sanık ve mağdurun yakınları arasında arbede yaşandı. Taraflar, polis müdahalesiyle adliye dışına çıkarıldı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Pedofili sapkınlığı iyileşmeyen bir sapkınlık. Abd bu yüzden pedofilileri idam ediyor. Pedofili sapkınları ülkemizde de direk idam edilmeli. Benim kızım ve sınıfındaki kız arkadaşları 7 yaşında öğretmen tarafından tacize uğradı. Mahkeme serbest bıraktı. Savcılık 36 yıl hapsini istemişti. Kızım 14 yaşında Öğretmen dediği kişinin kendisi kız arkadaşlarıyla oyun oynamadığını artık biliyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    İdam cezası olmalı, caydırıcılık bizim gibi cahil tpolumlarda önemli
    Cevapla
  • kenan 9 ay önce Şikayet Et
    heteroseksüel miymiş? hangi cemaatten miş? vakıf hangisi? pedofiller ve hetero sapıklar, lgbt'den daha büyük tehlikedir. çoğu vakada temel teşkil etmekteler maalesef :( bir yakınının veya yakın çevresinden birinin tecavüzüne uğramamış bir lgbt bireyi yok denecek kadar azdır :((
    Cevapla
  • Abdullah 9 ay önce Şikayet Et
    İdam kardasim idam böyle ceza olmaz ödül verir gibi bu soysuzlarin cezasını ancak idam temizler
    Cevapla
  • Ayarcı 9 ay önce Şikayet Et
    Cezaevine ne gerek var... hadım et,sal gitsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze’nin merkezinde İsrail askerine keskin nişancı pususu
Araç fiyatları değişti: Yine de kimse almıyor rekor geldi