Odunpazarı Modern Sanat Müzesi'nde LGBT skandalı!

CHP yönetimindeki Eskişehir'de bulunan Odunpazarı Modern Sanat Müzesi'nde LGBT sapkınlığı yaşandığı ortaya çıktı. Skandal görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından vatandaşlar çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 18.07.2023 17:22 GÜNCELLEME 18.07.2023 17:46
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

CHP'li belediyelerin pohpohladığı LGBT rezaletlerine bir yenisi daha eklendi. CHP yönetiminde bulunan Eskişehir'de 'sanat' adı altında sapkınlık aşılandığı ortaya çıktı. 

Eskişehir'de bulunan Odunpazarı Modern Sanat Müzesi'ndeki "Yas ve Haz" ismiyle düzenlenen sergide LGBT sapkınlığının sergilendiği öğrenildi. Sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıkan skandalda sergideki sözde sanat eserleri arasında  'trans kadın' heykellerinin yer aldığı belirlendi. 

Yaş sınırlaması olmayan çocukların dahi girebildiği rezil serginin 7 Eylül'den bu yana açık olduğu ve 30 Temmuz'a kadar ziyaretçi kabul ettiği öğrenildi. 

YETKİLİLER GÖREVE ÇAĞIRILDI

Sergideki görsellerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından vatandaşlar çok sert tepki gösterdi. Yetkilileri göreve çağıran vatandaşlar, sergideki skandalın sorumlularına da gereken işlemlerin yapılması gerektiğini belirtti. 


TUVALET AYNASINA 'AYŞE FATMA'YI SEVİYOR' YAZMIŞLAR

Söz konusu paylaşımı alıntılayan avukat Öznur Kızılkaya Uslu da müzeye mayıs ayında gittiğini ve tuvalette "Ayşe Fatma'yı seviyor" yazısıyla karşılaştığını belirterek, "Gençlerimizi zehirleyenlere karşı yetkilileri göreve davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

İBB'DE DE AYNI REZALET YAŞANMIŞTI

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Eyüp Sultan'daki Osmanlı eseri Feshane-i Amire binasında “Art İstanbul Feshane” adı altında faaliyete geçirdiği mekanda düzenlenen ‘Ortadan Başlamak’ adlı sergide de LGBT rezaleti boy göstermişti. Restorasyon sonrası 22 Haziran'da "Artİstanbul Feshane" adıyla açılışı yapılan binada LGBT propagandası ve Gezi Parkı kalkışması güzellemesi yapıldığı ortaya çıkmıştı. 
Sergide yer alan LGBT'li bir kişinin sözlerini Feshane binasının duvarına asan İBB, sapkınlığı 'mağdur' göstererek asılan yazıda şu ifadelere yer vermişti;
"Sosyal hayatta nefes almaya çalışan, mücadele eden bir queer'im. Bu durum Türkiye'de evsiz, işsiz kalmaya yol açabiliyor. Kısacası mülksüzleştiriliyorum, ülkede yaşayan pek çok lgbtiq+ gibi. Hikayem şöyle gelişti: Açıldıktan sonra hayatımın neredeyse her döneminde farklı konulardan mahrum bırakıldım. Açıldıktan sonra memleketimden uzaklaştırıldım. Üniversitede derslerim zorlaştırıldı, lubunya olduğumu öğrenen ev sahipleri bir şekilde beni evlerinden çıkardılar..."

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 154
  • Tepki 7 ay önce Şikayet Et
    Medeniyet,çağdaşlık adı altında yaptığınız her şey rezil,sizde kimliksiz ve o oranda rezilsiniz..!?
    Cevapla
  • atıf 9 ay önce Şikayet Et
    Ebu cehilin torunları
    Cevapla
  • Ümit 9 ay önce Şikayet Et
    Istanbulda eskişehirde şu anda Ermenilerin elinde
    Cevapla
  • yusuf 9 ay önce Şikayet Et
    bu zihniyeti yok edebilmenin yolu konuyu ve zihniyeti halka iyi anlatabilmekten geçiyor Atatürkün partisi sanıp bu sapıklara oy verildiğini anlatmamız lazım.bu konu kapatılmamalı her platfoırmda konuşulmalı sürekli canlı tutulmalıki bunların gerçekte kim oldukları halk tarafından anlaşılabilsin.
    Cevapla
  • Deniz 9 ay önce Şikayet Et
    Bu chp lilerin bu ülkeye hayrı olmadığı gibi bu ülkeyi şer sapkınlık bataklığına çekme derdindeler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama