Hamile kadına dehşeti yaşatan trafik magandası tutuklandı

Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda içerisinde hamile kadının bulunduğu otomobilin önüne keserek camları yumruklayan Oğulcan A. ikinci kez gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Hamile kadına dehşeti yaşatan trafik magandası tutuklandı
Hamile kadına dehşeti yaşatan trafik magandası tutuklandı
GİRİŞ 18.07.2023 18:27 GÜNCELLEME 18.07.2023 19:56
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Seyir halindeki iki otomobil sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

HAMİLE KADININ ARABASINA SALDIRMIŞTI

Tartışma sonrası Oğulcan A. aracıyla Orhan Bal'ın kullandığı otomobilin önünü kesti. Aracından inen Oğulcan A., diğer sürücü Orhan Bal'ın otomobilinin camına vurup kapısını açmaya çalıştı. Otomobil içinde bulunan Bal'ın hamile eşi ve akrabaları da olan biteni korku içinde izledi. Otomobile yumruklar atan Oğulcan A. bir süre sonra aracına giderek yoluna devam etti.

MALA ZARAR VERME VE TEHDİTTEN GÖZALTINA ALINMIŞTI

Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından önceki gün saat 22.00'da Oğulcan A. emniyete giderek olayı gerçekleştiren kişi olduğunu belirtmesi üzerine gözaltına alındı.

Olayla ilgili taraflar birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldu. Orhan Bal ve Oğulcan A. hakkında "Mala zarar verme" ve "Tehdit" suçlarından işlem yapıldı.

İşlemlerinin ardından iki tarafta serbest bırakıldı. Dün ise savcılık Oğulcan A. hakkında tekrar gözaltı talimatı verdi.

TRAFİK MAGANDASI TUTUKLANDI

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Oğulcan A.'nın "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

KAYNAK: İHA, DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • Sıfata Bak 9 ay önce Şikayet Et
    Bu sıfatla zaten layığını bulmuş.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bu nasıl kanunlar ben anlamıyorum, herkesin yaptığı yanına kar kalıyor. çok yazık, buda iki gün sonra çıkar
    Cevapla
  • ismet 9 ay önce Şikayet Et
    bu tip insanlar hapse atılmazsa herkes aynı şeyi yapar
    Cevapla
  • Ayhan 9 ay önce Şikayet Et
    Bu tür insanların ehliyetleri iki seneliğine alınmalı. Ve iki sene sonra tekrar şoför okuluna gidip sosyal testlerden sonra ehyet verilmeli. Bak o zaman bu tür hadiseler trafikte oluyor mu???
    Cevapla
  • filiz 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiyede kafasi gidik cok insan var biz bu senede izin yapmasak mi acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!