Araç üstündeki ahlaksızlığa ceza: Araç da trafikten men edildi

Pendik'te akan trafikte araç üzerine çıkarak dans eden iki kadın ve araç sürücüsü yakalandı. Kadınlar hakkında "hayasızca hareket etmek ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan işlem yapıldı. Araç da trafikten men edildi.

GİRİŞ 19.07.2023 17:32 GÜNCELLEME 19.07.2023 17:35
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Kartal Sahilyolu üzerinde seyir halinde iken araçtaki üst ve yan camlarından sarkarak dans eden iki kadının görüntüleri sosyal medyada yayınlanmış ve tepki çekmişti.

Yapılan incelemelerin ardından söz konusu görüntülerde yer alan aracın sürücüsünün M.E.C isimli kişi olduğu tespit edildi.

ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Polis ekiplerince yakalanan M.E.C 'trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek' suçundan 951 TL, 'saygısızca araç kullanmak' suçundan maddesinden 436 TL ve 'görüşü engelleyici aksesuar takmak (cam film)' suçundan 951 TL olmak üzere toplamda 2 bin 338 TL cezaya çarptırıldı. M.E.C'nin aracı da trafikten men edildi.

HAKLARINDA ÇOK SAYIDA KAYIP İLANI VAR

Araçta dans eden 19 yaşındaki N.N.Ö ve 18 yaşındaki G.P hakkında da 'hayasızca hareket ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek' suçundan adli işlem yapıldı.

Haklarında çok sayıda kayıp ilanı olduğu ortaya çıkan N.N.Ö ve G.P ifade için savcılığa çağrıldı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 234
  • Cem 9 ay önce Şikayet Et
    Herseyde yasakmı olur bu ne yaaa
    Cevapla
  • Selim aydin 9 ay önce Şikayet Et
    Niye oğlum
    Cevapla
  • Cengiz 9 ay önce Şikayet Et
    Öyle bir suç mu varmış... hayasızca hareket etmek...
    Cevapla
  • Ymd 9 ay önce Şikayet Et
    Rezillik,ahlaksızlık normallestirilmeye çalışılıyor. Yapanlarda belli odaklar. Foseptik sizden daha temizdir.
    Cevapla
  • Seçkin Vatan 9 ay önce Şikayet Et
    Her maçtan sonra bu olgu zaten oluyor kimseye ceza kesildiğini duymadık.Ambulanslar bile engelleniyor taraftar konvoyları tarafından buna da bir işlem duymadık. Kimsenin de " ambulans var ttafiği açalım "dediğini duymadık.
    Cevapla
  • Romeo 9 ay önce Şikayet Et
    Arabaların üstüne çıkıp danseden evsahipleri trafikteki kiracıları taciz etmişler,evsahipleri cezalanndırılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı
Emekli ve memurun Temmuz beklentisi! İşte polis, öğretmen maaşları...