İtalyan şef Danilo Zanna restoranı önünde darp edildi

Özel bir televizyon kanalında düzenlenen yemek programında jüri üyeliği yapan İtalyan şef Danilo Zanna, Sarıyer'de bulunan restoranının önünde iki kişinin saldırısına uğradı.

GİRİŞ 19.07.2023 22:11 GÜNCELLEME 20.07.2023 13:11
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sarıyer'de bulunan bir avmde restoranı bulunan İtalyan Şef Danilo Zanna, iş yerine geldiği sırada iki kişinin saldırısına uğradı.

Saldırı anları bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

DANİLO ZANNA'YA SALDIRI

Görüntülerde, iki kişinin Zanna'ya tekme ve yumruklarla saldırdığı ve Zanna'nın da kendisine saldıranlara karşılık verdiği görülüyor.

Olayın ardından olay yerine gelen polis ekipleri İtalyan Şef Danilo Zanna ve ona saldıranları ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

DANİLO'DAN SALDIRIDAN SONRA AÇIKLAMA GELDİ

İtalyan şef Danilo Zanna, saldırı olayına ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz” dedi.

"KONU İLE İLGİLİ OLARAK GEREKLİ ŞİKAYETLERİ İLETECEĞİZ"

İtalyan şef Danilo Zanna, Sarıyer'de kendi restoranı önünde işten çıkarılan 2 çalışanı tarafından darp edildi. Danilo Zanna, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben hem de şirketlerim şiddete hep karşıydık ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese teşekkür ederiz. Basın mensubu arkadaşlarımızdan da konu ile alakalı hassasiyetlerini esirgememelerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK: İHA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Hidocan 9 ay önce Şikayet Et
    guresunlu osman denen yalanciya , biz turkiyeye gelsigimizde zor sürüyoruz yaptiginiz kural ihlallerinden
    Cevapla
  • vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Ortada bir adaletsizlik var şitdeti uyğulayan kişiye kimse niye böyle birşey yaptın diye soran yok belkide bu çalışan arkadaş haklı patron daima haklı olamaz kural kanun herkes için aynı tektaraflı dinlemiyelim müdür belki aba altından bu çalışana neler yaptıda bu çalışan bukadar ileri gitti patron daima haksızdır çünkü kuralları hep patronlar kor
    Cevapla
  • Abdi16 9 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle şiddetin her türlüsüne lanet ediyoruz yapılan saldırıları dünyaca ünlü aşçı ya hiç hoş bir durum değildir. Dünyaya rezil oluyoruz bilginize
    Cevapla
  • adem 9 ay önce Şikayet Et
    hele bi dava sonuçlansın kardeş...
    Cevapla
  • Hanefi 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiyedeki esnaflar kul hakkı yiyor bir mal on misli fiyata satılamaz nasıl can verecekler acaba serbest piyasa kurtaracakmı onları iyiki ölüm var iyiki hesap var
    Cevapla
  • Berk 9 ay önce Şikayet Et
    Üstüne vergide vermiyorlar herşeyi vergiden kesiyorlar kazançlarını düşük gösteriyorlar. Maaşlı çalışanlar daha maaşları hesaplarına yatmadan 3de 1i kesiliyor vergiye.
    Cevapla
  • Yalancılık Kötü 9 ay önce Şikayet Et
    Yalanla bir yere ulaşırsın ama dönemezsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak