Kur'an-ı Kerim yakan Paludan hakkında yakalama kararı

İsveç'te Türkiye'nin büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Kur'an-ı Kerim yakan Paludan hakkında yakalama kararı
Kur'an-ı Kerim yakan Paludan hakkında yakalama kararı
GİRİŞ 20.07.2023 14:33 GÜNCELLEME 20.07.2023 14:33
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliği, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan hakkında yakalama kararı verdi.

İsveç'in başkenti Stockholm'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde 21 Ocak'ta Kur'an-ı Kerim yakan Paludan hakkında "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma sürüyor.

Başsavcılık, soruşturma kapsamında, Paludan hakkında Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinden "ifade alınmasına yönelik yakalama" talep etti.

Talebi değerlendiren hakimlik, Rasmus Paludan hakkında yakalama emri çıkardı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • ibrahim Adem 9 ay önce Şikayet Et
    29 dosyadan hakkında fezleke düzenlenmiş Kamal K.K.oğlu ortada geziyor efendiler!9yıl ceza almış ilbaşkanı Kanas da cirit atıyor.Hadi yakalayın...
    Cevapla
  • tepki 9 ay önce Şikayet Et
    yakalama cikarmak yerien gidip kendisi getirsin usa almanya tonlar ile dosya kagit verdik ne oldu aga hayal kurmus da bosuna zaman harciyor yapacak is yok galiba o kadar dosya bekler iken sacmalik icin kafa yormus olmayacak sey icin niye zaman kullaniyor
    Cevapla
  • Goca GONYALI 9 ay önce Şikayet Et
    sabah yakalar, akşam salarsınız....
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    önce içimizdeki ikiyüzlü münafıkları yakalayalim,daha LBGT sapıklarını yakalayamadık.
    Cevapla
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    Harika bir haber bir gün Allah ın izni ile böylelerini cezalandıracaz o günler çokta uzak değil inşaAllah
    Cevapla
  • Soysuzmuş 9 ay önce Şikayet Et
    İnşaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak