Sedat Şahin 8 yıl sonra tahliye oldu

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle 8 yıldır tutuklu bulunan Sedat Şahin, tutuklu olduğu İzmir Buca Cezaevi'nden tahliye edildi. Şahin ile Sarallar ailesi arasında geçmiş dönemde birçok çatışma meydana gelmişti.

Sedat Şahin 8 yıl sonra tahliye oldu
Sedat Şahin 8 yıl sonra tahliye oldu
GİRİŞ 21.07.2023 06:47 GÜNCELLEME 21.07.2023 09:50
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Samsun Bafralı olarak bilinen iş insanı Sedat Şahin hakkında önemli bir gelişme yaşandı. 8 yıldır cezaevinde bulunan Sedat Şahin tahliye oldu.

Son olarak, İzmir Buca Cezaevi'nde yatan Sedat Şahin'i yakınları ve arkadaşları karşıladı.

Şahin'in Sarallar ailesiyle de geçmiş dönemde çatışmaları olduğu biliniyor. Sarallar ailesiyle Sedat Şahin arasında yaşanan bu gerginliğin sonucu olarak birçok çatışma meydana geldi.

"Şahinler" ve "Sarallar" grupları arasındaki çatışmalara ilişkin 17'si tutuklu 74 kişinin yargılandığı davanın 3 Kasım 2017'de Silivri Cezaevi'nde görülen duruşmasında tahliye edilen Sedat Şahin, salondan çıkışta başka bir soruşturma nedeniyle gözaltına alınmıştı. Şahin o dönem, "Suç örgütü lideri yöneticisi" olmaktan tekrar tutuklanmıştı.

KAYNAK: SÖZCÜ GAZETESİ
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 23
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Hak yerini buldu sonunda
    Cevapla
  • kamil 9 ay önce Şikayet Et
    Devlet iki aileye de yoğun koruma vermeli, sorumluluğu gereği.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    O nezaman değişti ki bu günden bahsediyorsun
    Cevapla
  • Allahın kanunları 9 ay önce Şikayet Et
    Kulların adaletinden,yaptığı kanunlardan ancak suçlular faydalanıyor.Kullar kanunları suçluları korumak için yapıyor,çünkü kul olduğu için belki bende o duruma düşerim korkusu endişesiyle kanun yapıyor.Ama Allah cc mutlak güç ve kudret sahibi olarak bizi bizden daha iyi bildiğinden dolayı, toplumun huzurla yaşaması için kısası idamı koymuş.Huzur islamdadır.
    Cevapla
  • Salih 9 ay önce Şikayet Et
    Allah belamızı verecek sonunda bu adaletsizlik yüzünden. Suç örgütü liderliği yap 8 yıl yatıp çık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."