Sedat Şahin 8 yıl sonra tahliye oldu

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle 8 yıldır tutuklu bulunan Sedat Şahin, tutuklu olduğu İzmir Buca Cezaevi'nden tahliye edildi. Şahin ile Sarallar ailesi arasında geçmiş dönemde birçok çatışma meydana gelmişti.

Sedat Şahin 8 yıl sonra tahliye oldu
Sedat Şahin 8 yıl sonra tahliye oldu
GİRİŞ 21.07.2023 06:47 GÜNCELLEME 21.07.2023 09:50
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Samsun Bafralı olarak bilinen iş insanı Sedat Şahin hakkında önemli bir gelişme yaşandı. 8 yıldır cezaevinde bulunan Sedat Şahin tahliye oldu.

Son olarak, İzmir Buca Cezaevi'nde yatan Sedat Şahin'i yakınları ve arkadaşları karşıladı.

Şahin'in Sarallar ailesiyle de geçmiş dönemde çatışmaları olduğu biliniyor. Sarallar ailesiyle Sedat Şahin arasında yaşanan bu gerginliğin sonucu olarak birçok çatışma meydana geldi.

"Şahinler" ve "Sarallar" grupları arasındaki çatışmalara ilişkin 17'si tutuklu 74 kişinin yargılandığı davanın 3 Kasım 2017'de Silivri Cezaevi'nde görülen duruşmasında tahliye edilen Sedat Şahin, salondan çıkışta başka bir soruşturma nedeniyle gözaltına alınmıştı. Şahin o dönem, "Suç örgütü lideri yöneticisi" olmaktan tekrar tutuklanmıştı.

KAYNAK: SÖZCÜ GAZETESİ
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 23
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hak yerini buldu sonunda
    Cevapla
  • kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet iki aileye de yoğun koruma vermeli, sorumluluğu gereği.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    O nezaman değişti ki bu günden bahsediyorsun
    Cevapla
  • Allahın kanunları 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulların adaletinden,yaptığı kanunlardan ancak suçlular faydalanıyor.Kullar kanunları suçluları korumak için yapıyor,çünkü kul olduğu için belki bende o duruma düşerim korkusu endişesiyle kanun yapıyor.Ama Allah cc mutlak güç ve kudret sahibi olarak bizi bizden daha iyi bildiğinden dolayı, toplumun huzurla yaşaması için kısası idamı koymuş.Huzur islamdadır.
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah belamızı verecek sonunda bu adaletsizlik yüzünden. Suç örgütü liderliği yap 8 yıl yatıp çık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yağmur, toz, fırtına... Meteoroloji'den peş peşe uyarı geldi! İşte 16 Temmuz hava durumu
Kafedeki pazarlıkta şoke eden detaylar ortaya çıktı: Beni Ekrem İmamoğlu gönderdi