Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile telefonda görüştü. İki liderin görüşmesinde Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşmasının uzatılması ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü
GİRİŞ 21.07.2023 20:20 GÜNCELLEME 21.07.2023 20:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefonda görüştü.

GÖRÜŞMEDE TAHIL KORİDORU ANLAŞMASININ UZATILMASI ELE ALINDI

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin talebi üzerine gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, liderler Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’nın uzatılması konusunu detaylarıyla ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Türkiye’nin barışı hakim kılmak için yoğun bir gayret ortaya koyduğunu ifade etti.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    zelenski turkiyeyi savasin icine cekmeye çalışıyor DİKKAT TURKIYE
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 9 ay önce Şikayet Et
    Zelensky nin arkasında küreselci zengin siyonist hanedanlar var Abd ve Ab ülkelerine fırça çeken bir adam zelensky lakin yakında gidici gözüküyor.Gelecek isim ondan daha tehlikeli olur
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 9 ay önce Şikayet Et
    Zelensky yakında devlet başkanlığını bırakır yada bıraktırırlar.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Putin nezdinde güvenirliğimiz kalmadı. Azow komutanlarını vermekle kefili olduğumuz anlaşmayı ihlal ettik. Komutanlar savaş bitene kadar Türkiye'de kalacaklardı. Zelenski'ye teslim etmekle büyük hata yaptık.
    Cevapla
  • Ankara 9 ay önce Şikayet Et
    Detaylarını bilmediğiniz konular hakkında rastgele yorumlar yapmaktan vazgeçin. Beğeni yapan şahısların neyi beğendiklerini anladıklarına da hiç ihtimal vermiyorum. Devlet işi akıl, gizlilik ve denge işidir, bu iş te sizin gibi sıradan vatandaşın bilemeyeceği ayrıntılarla doludur. Devletimize güvenin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok