Çeşme yangınındaki kundakçı tutuklandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde çamlık alanda çıkan yangında kundaklama iddiası ile gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çeşme yangınındaki kundakçı tutuklandı
Çeşme yangınındaki kundakçı tutuklandı
GİRİŞ 22.07.2023 21:51 GÜNCELLEME 22.07.2023 21:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yangın, dün saat 23.00 sıralarında, Çeşme ilçesi Karadağ mevkiinde meydana geldi. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine yangının çıktığı yere itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

ALEVLER ARASINDA DOLAŞIRKEN GÖRÜNTÜLERİ ÇIKMIŞTI, TUTUKLANDI

Şüphelinin yangını çıkardıktan sonra alevlerin arasında dolaştığı daha sonrada kaçtığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Şüpheli K.Ç., polis ekiplerince olay yerinde gece saatlerinde yakalanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    öldürüldü gebertildi ormana asildi vs. şeklinde olmaliydi cezaevine beslenmeye gonderildi yerine
    Cevapla
  • Haklı 9 ay önce Şikayet Et
    Yangının içine atıp, cezasını öyle vermek gerekli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!