HÜDA PAR'a saldırıyla ilgili provokatif paylaşım yapan kişi gözaltına alındı

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'ndaki saldırının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımla halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği öne sürülen bir kişi yakalandı.

HÜDA PAR'a saldırıyla ilgili provokatif paylaşım yapan kişi gözaltına alındı
HÜDA PAR'a saldırıyla ilgili provokatif paylaşım yapan kişi gözaltına alındı
GİRİŞ 23.07.2023 12:50 GÜNCELLEME 23.07.2023 12:50

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir'in parti binasında uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandığı, il sekreteri Sacit Pişgin'in de hayatını kaybettiği olayla ilgili bir kullanıcının sosyal medyada yaptığı paylaşım üzerine harekete geçti.

Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırmada, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği belirlenen Ç.G, gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İşte HÜDA PAR'a saldırı! İşte bıçaklı saldırının yeni görüntüleri...İşte HÜDA PAR'a saldırı! İşte bıçaklı saldırının yeni görüntüleri...

Karamollaoğlu'ndan Yapıcıoğlu'na 'geçmiş olsun' telefonuKaramollaoğlu'ndan Yapıcıoğlu'na 'geçmiş olsun' telefonu

HÜDA-PAR'a saldırı! İl Başkanı ağır yaralandı! İl Sekreteri hayatını kaybettiHÜDA-PAR'a saldırı! İl Başkanı ağır yaralandı! İl Sekreteri hayatını kaybetti

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!