HÜDA PAR’ın il sekterini öldüren şüpheliye evinin önünde linç girişimi

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasında uğradığı saldırı sonucu ölen İl Sekreteri Sacit Pişgin’in mevlidinden sonra partililer şüphelinin evine saldırdı. Polis biber gazıyla müdahale ederek öfkeli kalabalığı dağıttı.

GİRİŞ 23.07.2023 22:45 GÜNCELLEME 24.07.2023 10:33
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Seyhan ilçesine bağlı Türkocağı Mahallesi’nde bulunan HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına dün öğleden sonra 71 yaşındaki A.S. bıçakla saldırmış, İl Başkanı Salih Demir’i bıçakla yaralayıp, İl Sekreteri Sacit Pişgin’i öldürmüştü.

SALDIRGANIN EVİNE SALDIRDILAR

Parti binası önündeki grup Sacit Pişgin’in mevlidinden sonra olayı gerçekleştiren A.S.’nin evine giderek saldırmaya başladı. Apartmanın giriş kapısındaki camları kırarak içeri giren grup polis ekiplerince geri çıkartıldı.

Dışarıda yaşanan arbedede polis ekipleri biber gazı sıkarak öfkeli kalabalığı dağıttı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla
  • vatandaş rıza 9 ay önce Şikayet Et
    polis görevini yapıyor emir kulu fakat ne yalan söyleyeyim ben polis olsam çaktırmadan müsade ederdim çünkü namaz kılan birini öldüren kefereye acımak mazluma ihanettir..
    Cevapla
  • halil 42 konya 9 ay önce Şikayet Et
    polis cinayeti önleseydi gücünü mazlumlara değil canilere ve yakınlarına göstersin
    Cevapla
  • irfan 9 ay önce Şikayet Et
    kissas var birakin onlarda onlardan bi tane gebertsin ne var
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!