Bariyerlere çarpıp takla attı

Kartal, TEM bağlantı yolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, beton bariyerlere çarparak takla attı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Bariyerlere çarpıp takla attı
Bariyerlere çarpıp takla attı
GİRİŞ 25.07.2023 06:27 GÜNCELLEME 25.07.2023 06:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 03.00 sıralarında Kartal, TEM bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Yiğit Dursun'un kullandığı 34 PE 1462 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton bariyerlere çarparak takla attı. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak trafik akışını kontrollü şekilde sağlarken, sağlık ekipleri yaralanan sürücüye müdahale etti. Sürücü Yiğit Dursun, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yapan otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Aydın kişi 9 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizde yollarda trafiğe çıkan herkes kendisini hatasız araba kullanan ve en iyi şoför zannediyor. Bu şekliyle kaza olmaması normal. Kaza olması gayet tabii.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    gece, yollar boṣ bas gaza, sonra diresiyon hakimiyeti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki