Bakan Yerlikaya duyurdu: Uyuşturucu operasyonunda bir gözaltı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Van hudut hattında 2 ton 90 kilo toz esrar ele geçirildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya: Van Özalp ilçesinde 2 ton 90 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Uyuşturucu operasyonunda bir gözaltı!
Bakan Yerlikaya duyurdu: Uyuşturucu operasyonunda bir gözaltı!
GİRİŞ 25.07.2023 15:21 GÜNCELLEME 25.07.2023 15:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Hudutlarımızda uyuşturucu ile mücadele aralıksız devam ediyor. Van hudut hattında görev yapan Mehmetçiklerimiz; Van Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, Van İl Emniyet Müdürlüğü ile müşterek gerçekleştirdikleri arama-tarama faaliyeti sonucu sınır hattında 2 ton 90 kilo ağırlığında toz esrar ele geçirdi" denildi

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

Bakan Yerlikaya: Van Özalp ilçesinde 2 ton 90 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bu bir kişinin işi olamaz.
    Cevapla
  • serdar 9 ay önce Şikayet Et
    Alın Hollandaya satın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti