Beyoğlu'nda skandal etkinlikle tepki çeken kafe kapatıldı

Cihangir'de "hızlı flört değiştirme" etkinliği yaptığı iddiasıyla tepki çeken kafe kapatıldı. Kafe işletmecilerinden Kaan Gür, "etkinliğin sosyal medyada yer aldığı gibi olmadığını, iş ortaklığı toplantısı olduğunu" savundu.

Beyoğlu'nda skandal etkinlikle tepki çeken kafe kapatıldı
Beyoğlu'nda skandal etkinlikle tepki çeken kafe kapatıldı
GİRİŞ 25.07.2023 17:05 GÜNCELLEME 25.07.2023 17:22
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Beyoğlu'nda, sosyal medyada 'hızlı flört değiştirme' etkinliği yapıldığı iddiasıyla tepki çeken kafe kapatıldı. Kafenin işletmecilerinden Kaan Gür, etkinliğin sosyal medyada yer aldığı gibi olmadığını savunarak "Bir etkinlik için bizim dükkanımızı kiralamışlardı. Business etkinliği, insanlar burada tanışıyor, iş ortaklığı doğuyor. Buraya mühendisler, mimarlar geliyor, iş yapan insanlar geliyor. Bunu kamuoyunda tamamen bambaşka anlattılar. Eş değiştirmeli partiler olduğunu lanse ettiler. Böyle bir şey asla yok" dedi.

Cihangir'de yaklaşık 1 yıldır faaliyet gösteren bir kafede gerçekleşen tanışma etkinliği, sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Yaklaşık bir ay önce gerçekleştirildiği öğrenilen eşleşme etkinliği, cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyada 'hızlı flört değiştirme' ve  'eş değiştirmeli' etkinlik olarak yayıldı. Etkinliğe yönelik tepkilerin ardından kafe bugün kapatıldı.

"KAMUOYUNA TAMAMEN BAMBAŞKA ANLATTILAR"

Kafe işletmecilerinden Kaan Gür, etkinliğin sosyal medyada yansıtılanların aksine özellikle iş dünyasına yönelik tanışma etkinliği olduğunu savundu. Sosyal medyada yayılan görüntünün yaklaşık 1 ay önce gerçekleşen etkinliğe ait olduğunu ifade eden Gür, "Bir etkinlik için bizim dükkanımızı kiralamışlardı. Business etkinliği… İnsanlar burada tanışıyor, iş ortaklığı doğuyor. Buraya mühendisler, mimarlar geliyor, iş yapan insanlar geliyor. Bunu kamuoyunda tamamen bambaşka anlattılar. Eş değiştirmeli partiler olduğunu lanse ettiler. Böyle bir şey asla yok. Burası zaten Cihangir'in en işlek caddesi, böyle bir şeyi nasıl yapabiliriz. Bu etkinlik 2-3 kez başka mekanlarda da yapıldı. Artık bize kumpas mı kurdular bilmiyorum. Böyle saçma bir olayla karşılaştık. Yıllardan beri bu tür etkinlikler dünyada yapılıyor. Bu sadece arkadaşlık için bir tanışma partisi. Mimarlar geliyor, doktorlar, mühendisler geliyor. Burada tanışıyorlar, meslekleri hakkında sohbet ediyorlar. Burası zaten aile olarak işletilen bir mekan. Komşularımız, mahalle bizi burada biliyor. Yıllardan burada oturan insanlarız. Saçma sapan bir şeyle karşılaştık" dedi. 

KONU SAÇMA SAPAN BİR YERE GİTTİ

"Bu bir uygulama ve burada gelip dükkanda yapmak istiyorlar" diyen Gür, "İspanya geceleri yapıyoruz, Türkiye'de yaşayan İspanyollar buraya geliyor, Kolombiyalısı, Meksikalısı gelip burada sohbet edip tanışıyorlar. Çekin videoda da kişiler genellikle yabancı ağırlıklıydı. İspanyol gecelerimiz, Latin gecelerimiz oluyor. Söz konusu videoda, Türkler de vardı, Finlandiyalılar da vardı. Zaten videoda da Finlandiya hakkında sohbet ediyorlar. Konu saçma sapan bir yere gitti. Burada sosyal medyada lanse edildiği gibi bir olay yok. Burada, gece kulüplerindeki gibi bir konsept yok, sadece kafe" diye konuştu.  

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • aaaaaaaaaa 9 ay önce Şikayet Et
    İstanbul cihangir sapıklıklarını önce yabancılara yaptırıyorlar sonra milletin tepkisini ölçüyorlar,toplum ahlakını örfünü aşındırmaya yönelik bu türden eylemlere devlet anında müdahale etmeli.İstanbul batılı,afrikalı berduşların buluşma yeri olmamalı
    Cevapla
  • sıla 9 ay önce Şikayet Et
    bunun gibi nice beter toplum ahlakını sıfıra indiren yerler ve ortamlar var oralara el atmak lazım yazık bu cahil gençliğe, iman çok zayıfladı maddiyat ön plana çıktı kıyamet yakındır...
    Cevapla
  • aaaa 9 ay önce Şikayet Et
    memlekette caydırıcı ceza kanunu yok... ancak islamda var o da burda yok...
    Cevapla
  • bir garip yolcu 9 ay önce Şikayet Et
    Bu tür sapıklıklar medyada gündem olmadan yok edilmeli yoksa eşşek cinsi sapıkların aklına karpuz kabuğunu getirip pisliği dahada büyütür..
    Cevapla
  • yorumcu 9 ay önce Şikayet Et
    Bence normal bişi kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez . İnsanlara müdahale edilmekten vazgeçilmeli artık baskıcı bir yönetım laik devlet farkı yok
    Cevapla
  • GİRAY 9 ay önce Şikayet Et
    yorumcu sen geniş nefisliysen biz neyapalım o vakit istediğin kılığa bürünüp zenne olarak kendine uygun bir ülke seçebilirsin.
    Cevapla
  • Ozkan 9 ay önce Şikayet Et
    Kurduğunuz cümleler İslam coğrafyası için çok ağır. Müslüman olan biri böyle cümleler sarf etmez, neden mi? Kur'an okumuştur ve helak olan kavimlerin nelerden helak olduklarını bilir. Eğer Müslüman değilseniz ve bu tarz bir yaşam beklentiniz var ise Avrupa'ya gidin bence. Burası İslam topraklarıdır ve böyle şeylere izin verilmez.
    Cevapla
  • HÜSEYİN DEMİR 9 ay önce Şikayet Et
    Şunun adını koyalım dinsiz bir devlet .hiç bir şeye karışmayacak.ancak müslümanın her şeyine karışacak.ne güzel memleket.hangi baskıdan bahsediyorsunuz.hayvan gibi yaşıyorlar bunlar. insan değiller ki .hayvanlar aleminin de kuralları vardır.
    Cevapla
  • HÜSEYİN SÜS 9 ay önce Şikayet Et
    Ahlaksızlığın diz boyunu geçtiği bir dönemde böyle olaylara dur demezseniz yarın sizin kapınızı da çalar. bekleyin. ne demek müdahale etmeyin. İnsanların yaşam biçimi toplum ahlakını bozmaya yönelik olamaz.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 9 ay önce Şikayet Et
    Niye ahlaksızlıklar ulu ortada insanlar gözü önünde yapılarak zatem bozulan toplumu daha çok bozmak içinmi? Bu söyle laiklikten öte aşırı haram tüketiminin sonucudur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi