Hastalığı üzmüştü! Ufuk Özkan kadrodan çıkarıldı!

Hastalığı ile hayranlarını endişelendiren Ufuk Özkan son halini paylaşarak sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Özkan'ın sağlık durumu yaz aylarında yeni bir projede yer almasına izin vermedi

Hastalığı üzmüştü! Ufuk Özkan kadrodan çıkarıldı!
Hastalığı üzmüştü! Ufuk Özkan kadrodan çıkarıldı!
GİRİŞ 26.07.2023 08:56 GÜNCELLEME 26.07.2023 08:59
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Geniş Aile işe tanınan Ufuk Özkan'ın siroz hastalığına yakalandığı ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili açıklama yaparak hastalığını doğrulayan Ufuk Özkan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine ve sağlık durumuyla yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etmişti.

"Şu an 2’nci evre sirozum" açıklamasında bulunan Ufuk Özkan'ın organ nakli sırasında olduğu da söylenirken hastalığı ile ilgili güzel bir gelişme yaşanmıştı.

UFUK ÖZKAN'IN SAĞLIK DURUMU
Ufuk Özkan'ın Özkan'ın durumunun iyiye gittiği, her şey yolunda giderse organ nakline gerek kalmayacağı, ilaç tedavisine devam edeceği öğrenilmişti.

KADRODAN ÇIKARILDI

Ünlü isim, Öğretmen adlı komedi filminde yer alacaktı. Özkan'ın sağlık durumu yaz aylarında yeni bir projede yer almasına izin vermedi. Ufuk Özkan siroz olduğu için kadrodan çıkarıldı.

KAYNAK: SABAH
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Mert 9 ay önce Şikayet Et
    Ya sağlıksız beslenme yada aşırı alkolden !!!
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Kafir olmuş tevbe etmediyse hala kafir o zaman
    Cevapla
  • Final 9 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar gereksiz bir yorum yapmışsın insanların müslümanlığını siz mi onaylıyorsunuz
    Cevapla
  • Mehmets 9 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun sevdiğim sanatçılardan biri idi Ama sunduğu bir programda yaptığı bir hareketle gözümden tamamen silinmişti Yaptığı hareket de şu idi Seyirciye yalakalık yapayım diye Seyircinin karşısında secdeye kapandı Ağzından işte ben bu seyircinin önünde ancak gibi laflar döküldü Peki bu bunu yaparken seyirci ne yaptı hiç Hararetle alkışladı
    Cevapla
  • hak 9 ay önce Şikayet Et
    haydan gelen huya gider
    Cevapla
  • 61KENARABENİ 9 ay önce Şikayet Et
    "Hay" ne demekmiş "Hu" ne demekmiş sen hangi amaçla ne söylemek istiyorsun ,bir düşün ve yazdığın şeyin senin söyleminde ki amacına uyuyormu bir incele istersen.
    Cevapla
  • Altaylı Türk 9 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Şafii ismiyle tecelli ihsan eylesin amin Rabbim islamla bizi haşru cem eylesin.
    Cevapla
  • Bahar 9 ay önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifalar versin hastalığına ailece çok üzüldük inşallah iyileşir ve ekranlarda tekrar görürüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı